Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele udělej to jako já. Mám to vodskoušeny(na garáži)
Vem si 5l kanistřík třeba vod čistý vody nebo vod sirupu nebo i větší udělej si na to stojan stačej 3 nohy na to dej vzhůru noham ten kanistr(hrdlem dolů) do víčka udělej dírku a dej tam hadičku no a druhej konec dej do květináče. Jo a uprav si průtok. Nezapomen si udělat na spodku toho barelu díru aby to mohlo vůbec týct
Původní příspěvek od CHOURIS Hele udělej to jako já. Mám to vodskoušeny(na garáži)
Vem si 5l kanistřík třeba vod čistý vody nebo vod sirupu nebo i větší udělej si na to stojan stačej 3 nohy na to dej vzhůru noham ten kanistr(hrdlem dolů) do víčka udělej dírku a dej tam hadičku no a druhej konec dej do květináče. Jo a uprav si průtok. Nezapomen si udělat na spodku toho barelu díru aby to mohlo vůbec týct
to je docela dobrej nápad, ale jak mám kontrolovat průtok?? a vydrží ta hadička takovej tlak? nepoteče to trochu rychle?
Hele pruto můžeš kontrolovat třeba tak že zaškrtíš hadičku Ted mně zrovna nenapada jak (co třeba nějaka sponka nebo neco se šroubkem. No a ta hadička ti vydrží já jsem si sehnal jak maj tu hadičku doktoři(teče v ní krev).Ale můžeš požít třeba brčka z pitíček který stavíš dohromady.jo a nezapomen to utesnit v tom víčku kolem tý hadičky.Třeba tou tavno pistolej(dělá to takovou gumu)
Původní příspěvek od CHOURIS Hele pruto můžeš kontrolovat třeba tak že zaškrtíš hadičku Ted mně zrovna nenapada jak (co třeba nějaka sponka nebo neco se šroubkem. No a ta hadička ti vydrží já jsem si sehnal jak maj tu hadičku doktoři(teče v ní krev).Ale můžeš požít třeba brčka z pitíček který stavíš dohromady.jo a nezapomen to utesnit v tom víčku kolem tý hadičky.Třeba tou tavno pistolej(dělá to takovou gumu)
já bych to udělal nornální hadičkou do aqárka, a jaxi řikal o tý krvi tak mě napadlo, jestli by se někde nedaly sehnat takový ty kapačky, jak to kapou po kapkách ňáký ty sračky do krve, myslimže jsem to kdysi viděl v bedně, ukazoval to tam přemek podlaha na zalejvání muškátů nebo něčeho takovýho, má to i regulaci průtoku
no to jsem myslel to jsou všechno stejný hadičky. Souedka je doktorka tak jsem od ní výmněnou za semínka nějaký dostal.Hned jsem je využil i na indoor.N o a stím průtokem to vymyslíš i něco sám vždyt to už je pakatel
Původní příspěvek od CHOURIS no to jsem myslel to jsou všechno stejný hadičky. Souedka je doktorka tak jsem od ní výmněnou za semínka nějaký dostal.Hned jsem je využil i na indoor.N o a stím průtokem to vymyslíš i něco sám vždyt to už je pakatel
to by chtělo i něco, aby kdyby tam bylo moc vody tak aby to neteklo furt ta voda, nakej splavek, kterej by to dycky ucpal, ale nevim jak to tam dat
Původní příspěvek od Krupieer Vim jak se to da udelat.........Normalne zajdi nekam do zverimexu a tam maj za 2Kc takove skrtitka na hadicku,rekni treba ze potrebujes na takovy ten stojek na vzduch(ten co je na bubler)pripojit 2hadicky oni to tam maj a je to vpoho taky sem to pouzival:::Jo a je to to same co maj ti doktori na kapaky:::::::::
CEST
----------------------------------------KRUPIeeR____---------------------------