Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čago hoši prosím doporučte nějakej řechtací model. Rád bych zahulil s mojí Marjánkou ale to co mám doma je pro ní vražda a vodchod na párky.
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
Maharsi dík za radu
Yarreck dva prdy z bonga a seš na tom jak tvuj avatar.Mám ho doma to se samotný nedá
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
Juan Matus
Maharsi měls pravdu s tou Mothers finest daří se jí mooc dobře.Dá se říct že svejm spolubydlícím šéfuje. Bohužel G13 to vzdala a šla bydlet
Juan Matus
Já ji měl normálně zasazenou v zemi,ne v květináči,na místě kam pálilo sluníčko a kde jsem měl i jiné kytky-taky nějaké indoory,které jsem pěstoval venku.O všechny kytky jsem staral stejně a jediná Top-ka mi nedozrála a byl z ní jen takový mrzáčekJe ideální pod lampu,tam se mi moc osvědčila...
Hele borci co by ste mohli říct na Swaziho od Nirvány-chci ho jet out docela by mě zajímalo jaký je a estli se hodí na naše venkovní podmínky.Ve hledání sem nic nenašel.Diky za odpovědi.Peace
Tak Swazi pěstovali kámoši venku a můžu říct,že se jim to hooodně moc povedlo-bylo z toho parádní pokouřeníJo a bylo to vysoké něco přes 3,5metru-slušný vánoční stromeček
coooooooooo??? 3,5 metru?? nemas fotky?? a nechces to trochu vic popstat??? jaka byla chut skurivost a jak moc te to zkourilo a na jak dlouho?? dik
peace
Byla to kytka kámošů,oni měli těch Swazi kytek 5,všechny měli kolem 2metrů,ale jedna nějak sama od sebe pořád rostla a rostla...Zkouřilo to brutálně.Hnojilo se to Kristalonem na růst a na květ BioNova.
No, pokud ja vim, a to jsem si precetl uz v nekolika knizkach (akorat uz z toho huhu nevim od koho byly a jaxe jmenovaly :-))) ) je fakt, ze vysmatejsi je huleni kdyz se sklizi driv, a taky na to ma vliv zpusob a delka suseni, a taky skoleni (tzv "curing").
Sklizet se ma asi v dobe kdy je 50% blizen bilejch a 50% uz hnedejch. Pokud sklizite pozdeji, pryskyrice (ze ktere pak vznika THC) oxiduje, a vytvari jeste jiny canabinoidy nez THC, a tim ma trosku jiny ucinky.
Pokud sklizite treba az v dobe kdy je to vsechno hnedy a jeste pouzijete pomaly zpusob suseni (ktery zajistuje nejvetsi procento cannabinoidu z pryskyrice), je temer jiste, ze to bude usazovaci a vytuhavaci model.
Pokud vsak sklidite driv, tzn. asi kdyz je 30% hnedy a 70% bily, a budete susit treba jen tyden, je velka sance mit z toho rehtaci model, protoze vetsina pryskyrice nestihne zoxidovat a tvori se prevaze jen THC. Pak uz zalezi samozrejme taky na mnozstvi co se vyhuli, ze jo :-)))
Dokonce se pri suseni provadi tzv "curing" neboli skoleni. Jde o nekolik ruznych technik ktere dovoluji premenu pryskyrice na THC treba uplne s minimalnim mnozstvim kysliku. Dela se to treba tak, ze hned po sklizni ostrihate palice z vetvi a nahazite je do vody. Na ne date nejake zavazi, aby byly vsechny potopeny, a nemely pristup vzduchu. taxe nechaji treba tyden ve tme a v uzavrene nadobe(to proto, aby nevznikla plisen a voda nezacala hnit).
Pak uz to staci vylejt a zvolit rychlejsi zpusob suseni (aby to nestihlo chytit plisen), treba na rostu v dobre vetrane teplejsi mistnosti.