Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
svou blbosti jsem se dostal na JIP delali mi toxikologicky testy a zjistili mi (mimo jine) pritomnost canabinoidu. Zajimalo by me co to pro me znamena... 18 mi zatim neni
vzhledem k tomu, ze jsem v krvi krome kanabinoidu mel taky 2.5 promile, tak jsem mel v planu tvrdit ze si nic nepamatuju a ze jsem asi na ulici nekoho potkal nejakeho neznameho cloveka/lidi kteri mi nabidli a ja jsem v alkoholickem opojeni nedokazal odmitnout...
Pokud nejseš obviněn z jiného trestného činu v souvislosti s hospitalizací, nebo činnosti konané pod vlivem návykové látky, kde je to vysloveně zakázáno, mělo by to zůstat lékařským tajemstvím. U nezletilých by měla nemocnice ještě informovat zákonné zástupce, t.j. rodiče. Taky možná záleží na tom, jak jsi se do špitálu dostal (eskorta policií, přivolání záchranky školou a pod.). Jinak užívání i nedovolených návykových látek není trestné /v zákoně je jasně uvedeno co je považováno za trestné, t.j. výroba (i pro vlastní potřebu), přechovávání a distribuce/.
To je ale pouze můj názor, nemám právnické vzdělání
v pondeli jdu se 2 kamosema na policii sepisovat protokol snad to bude v pohode, jeste si musime nejak ujasnit co reknem, at se vypovedi nelysi... snad to bude v pohode
Cauvec,zajimalo by me co vsechno zjistujou na normalni prohlidce v 15 letech a za jak dlouho vyprcha ganja z moči,v utery sem hulil,dnes je nedele,na prohlidku mam jit v pondeli.