Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stalo sa vam ze ste nasli super miesto a zistili ste ze siroko daleko nieje ani kvapka vody ziadny potok proste nic. ???donasal uz niekto vod na chrbte 5km???Ja hej minuly rok a verte neni to med lizat .Takze ak mate skusenost poradte...U nas totiz velmi coruju ganju takze musim hladat naozaj dobre miesta...
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
jo ja som pouzil lenze som nasiel len sposoby ako zavlazovat no ja tam potrebujem mat nieco ako mini studnu alebo nejaku nadobu kde sa bude zbierat voda proste daky vylepsovak...
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Landrover:Mna teraz nečo napadlo možno je to kravina ale za pokus by to stalo.Ze by si teraz v zime ked aj u vas je sneh čo asi je vyniesol na to miesto nejaku väčšie prazdne nadobu nejaku debničku alebo nejake bandasky a podobne nadoby.Niekde ich tam schoval alebo nechal na tom fleku ked je dobre schovany.Potom by si ich naplnil snehom.A najar by sa sneh roztopil a ty by si mal vodu a zaroven by ti tie debničky chytali aj daždovú vodu.Možno keby si si tam vyniesol nejake 3X30 litrove umelohmotne debničky tie su neni skoro vobec tažke tak to by si mal na jar 90 litrov vody akurat na jarné zalievanie.No neviem ked xeš tak skus.
Vyrovnaná výživa, tzn. žádné nedostatky ani přebytky kterékoliv živiny způsobí, že spotřeba vody rostlinou bude nižší. Samozřejmě, že ne o 100 litrů, ale rostlina bude s H2O lépe hospodařit, nebude se vysilovat natahováním iontů ze širokého okolí atd.... nechce se mě to rozepisovat do podrobna, ale kdo to chápe, ten ví.
Riesenie je samozavlazovaci kybel na outdoor niekto tu ma o tom thread staci hladat je tam presny navod na vyrobu..
Inac donasat vodu neni take hrozne ja som donasal na bycikli v ruksaku na chrbte do strasneho kopca 5-6 litrov vzdy ked som tam isiel a teraz mam lytka jak RobertoCarlos ! jak hovori hassan to ti ine hobby neda
Ja sem si na jednom z mich policek donesl barel...Nasypal sem tam holubince a zalil destovkou.Jelikoz sem tam zaprsi,tak me stacilo vozit tam jen ty holubince.
Ale to pole bylo dobre schovane,nejde to tak udelat vsude...PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
a rozhodl jsem se to vyzkouset. Nakoupil jsem hromadu a uvidime. Kdyz se s tim daj na sahare pestovat stromy, tak by to snad mohlo fungovat i na travu. Rikal jsem si, ze to bude idealni na pestovani na stromech, protoze pak na ne clovek nemusi do sklizne uz ani jednou. Dalsi info napodzim.
2 DrZ:
Hej kamo,nemohl bys sem pls hodit preklad toho odkazu nebo aspon nejaky info co tim je jako na mysli.Predem Dik.PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
Jasne. Doslova to prekladat nebudu, protoze jsem linej. Jedna se o prakticky testovani zvlhcovace "driwater". Budu ho nazyvat dehydrovana voda, pokud vam to nevadi. Je to nejaka specialni smes vody (98%) a skrobu, ktera reaguje s pudnima bakteriema u korenu rostliny a pozvolna uvolnuje vodu z krystalu. Voda se tim uvolnuje jen do korenovyho systemu a nikam jinam. Jedna napln ma vydrzet v normalnich podminkach, kde aspon obcas prsi, tri mesice. Na overgrow to testovali v pousti, kde nesprchne 9 mesicu v roce, na kytce v 15gal kybli (57l). Jedna napln vydrzela 31 dni, nez ji bylo potreba vymenit. Vlady Egypta a Tuniska se v soucasny dobe snazej koupit vyrobni prava a pestujou prej toudle technologii milion stromu v srdci Sahary, aby si overili ucinnost.
Pripada mi krasna predstava, ze nezanecham cesticky ve vegetaci v letnich parnech, ze budu moct jet klidne na dovolenou, ze nebudu lozit po stromech... Vzhledem k tomu, ze jedna napln stoji necelejch 40 Kc, tak mi prislo skoda to nevyzkouset. Bohuzel je to pro normalniho cloveka zatim takrka nedostupny, ale kdyz uz tu moznost mam... Koupil jsem par bedynek, jsou tezky jako svine, a jsem fakt zvedavej.
ja sem to tento rok vymyslel takto:kamos bydli v uplnej dire asi tak 20km od mojho mesta, ma tam zahradku tak ja to vysadim a sem tam zajedu zkontrolovat pripadne dodat zivin,ale polevat mi to bude on.on vi ze toho na podzim nebude litovat