Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
HORMONY PRO KYTKY..... pátral jsem. a objevil jsem prej zázračnej přípravek SUPERBUD. jedná se přímo o květový HORMONY. který pomáhaj kytkám, když se jim nechce do květu. maj ho V growshopu HYDROPONICS na žižkově ...pul litru za 5000,- ale prodávaj i 50ml za 500,-... ředí se 1ml až 3ml na litr a zaleje se tim pouze jednou.
A BYLO MI ŘEČENO
Použití:
1. po zalití nejlépe tak 5den po přepnutí na květ, kytka přestane absolutně růst do výšky a do dvou dnů se všude objeví paličky. výsledek je zkrácení doby květu až o 14dní. se zvíšením výnosu u testovaných modelů.
2. venky co se jim nechce včas dozrávat. zaleješ tim třeba v červnu a od té doby jenom kvetou.... prej by po tom kvetly i při fázy 18/6 růst - což je zajímavý
3. prej i vobič venek bude mít po tomhle bumbání palice jak ....
Já jsem to použil ve vertikal scrogu- bubleru.. 5ml na 3 litry,na 4 Nebuly, 7den květu .. aby se mi tam holky vůbec vešly a pozoroval jsem to co bylo řečeno. od zalití přestaly absolutně růst do vejšky a jedou spíš do šířky.. zatim je to tejden a paličky se jim zajímavě zakulacujou.
toď vše,co o tomto přípravku vím.
máte někdo další zkušenosti s tímto přípravkem. jetli by bylo good si to pořídit jako normalní součást své výbavičky nebo to je jenom pro případ nouze, protože budu vlasně kouřit geneticky/hormonálně upravenej model. po kterym my naroste na hlavě 3tí oko. i když bych to možná obětoval... aspoň bych líp viděl. ale odsuď pocuď. díg za příspěvky
no treti oko ti z toho urcite nenaroste hormony zdaleka nejsou jen to co pises tak bych se toho nebal hormony sou itreba korenowi stymulatory bioalgeen a darina4 tak w poho na ty wenky me to laka i gdyz cena neni nijak prijemna dyz tak napis adresu wyrobce netowou at se nuzem kouknout i tam a chca to wic info slozeni koncentrace
Pokud by to opravdu zaručeně fungovalo, pak by se venku dalo jet prakticky cokoliv, což by bylo, jak jistě všichni outdooráři uznaj, úžasné. Už žádné strachy z nedozrání. jestli to opravdu funguje a nemá nějakej špatnej vliv na fyzikou i psychickou stránku kytek, pak jsem myslim na Žižkově stálym zákazníkem. Á propó, ai před půlrokem jsem tam ten obchod hledal, ale nanašel. Má se jít onou ulicí od toho náměstí jako na sever (dolů) nebo na jih (nahoru) ? Dík
Existuje vice pripravku podobnych superbudu, treba yeild master....
Zajimave je ovsem, ze Superbud se zatim nevratil do regalu po stahnuti kvuli obsahu karcinogennich hormonu palcobutrazol...prej, nekdo rika, ze to je pouze tah konkurence a jiny zase, ze to je nebezpecnej shit dokonce pri kontaktu...test probihaj ale zatim neznam vysledky...
YM zakazali take, ale v Australii je uz zase povolenej, prej se pouziva v potravinarskym prumyslu a je sejf....
O jinych podobnych prispevcich i o Superbudu vice na
V kazdem pripade to asi fukt facha...akorat prej snizuje tvorbu krystalu a sou vzdusnejci paldy...vynosovej(vetsi i vice palic-funguje to podobne jako korenove stimulatory) rozdil a stop natahovani po prepnuti potvrzujou ohlasy na OG
to: Dan.Bass
vystoupíš na Tram. zastávce Husinecká a pujdeš nahoru směrem na Lipanskou. Odboč třetí ulici doleva. a Furtr rovně... dolu z kopce. a je to až na konci po pravý straně. Jo a v tý ulici je i Modrej Samet "graffity shop" tak to poznáš
to mojemm: děkuji velmi, v létě si tam zajedu... Dal bych ti karmu, ale kvůli různejm ochranejm sračkám mojich Oken mi nejsou otevírat některý skripta...
další poznatky:
po dalším týdnu: kytky krásně kvetou.... jen bych pozoroval to, že vytvářejí méně pryskyříce a míň voněj. zmenším větrání a zkusím jestli to rozjedou
2 vyhuldor: tak kamo to bych chtel widet ty kytky cos tagdle wypestowal pac qetweni je potreba aby kytka wydala energii kerou by normalne dala do tworby palic a to je taky duwod proc neni zbytecny zastipowat w qetu
Vyhuldor ale mluvi o zbytecnosti zastipovaniv rustu vlcku Ale stejne si to predstavuje jako hurvinek valku....
spis bys mel growing jeste poraadne studovat, nez zacnes hlasit podobne stoprocentni a jednoduche pravdy....vyhuldore
Nehlede na to, ze kazda odruda i pheno ma trochu jiny zpusob rustu je spravne zastipovani mala veda, kde hlavni roli hraje praxe
todlec to by fungowat mohlo nawic jak pise hellboy tak to rozhodne neni ideal pro wsechny odrudy a dzbzs mel wic pater jak dwe tak ti ty ostatni uz newyrostou nebo zdaleka ne tolik kazdopadne peknej namet az ho wyzkousim tak mozna zmenim nazor
pro me je owsem hlawni potencial tohoto wyrobku w autdudru pac esi by s nim doqetly i odrudy jako nevilles haze tak bych mozna i koupil i gdyz cena neni uplne nejniz
Chtělo by, aby to někdo vyzkoušel při delší světlenej periodě, např.16/8.Kdyby to opravdu fungovalo, tak bych jel venku tropický sativy a různý in modely.
Kdyby mě někdo poslal trochu toho superbudu, tak bych to možná doma vyzkoušel.
to Storm:
Na overgrowe v zverejnenych threadoch popisuju growery, ze vraj sa znacne obmedzuje tvorba trichomov a teda aj vysledny stav je podstatne horsi ako povodne bez aplikacie, koniec koncov nieco podobne naznacuje aj samotny mojemm. Ale aj tak s tebou suhlasim, ze ako pokus na par rastlinkach, napr. takom white rhino by to stalo.
2 maharada superbud wobsahuje karcinogennei enzymy tagze sracka otazko owsem je esi ty enzymy zustawaji w kytkach nezmeneny nebo se rozkladaji na neco neskodnyho