Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
me je to jedno hlavne kdyz se neco XXxG13 koupi a da se mi to nastarost .... ja uz to pak tak vyselektuju to se nebojte ..... jinak za me dava lowe huby .... takze nejsem dalsi do skladani
je dobře že se tady podnikají takovéto akce alespon bude na groweru dobré genetiky a jedinec nemusí za dobrou genetiku utrácet obrovské sumy tak at vám to víde já už jsem v té jiné partě:-)))))
tak si dovolím trochu nesouhlasit z kolekou Maharasim HOG je opravdu silnej a dobrej model měl jsem ho možnost kouřit v holandsku ale také jsem tam kouřil SAGE a ten byl ještě silnější a podle toho jsem zakoupil i řízky takže bych šel do nějaké té G13