Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mladá Fronta Dnes hledá dva až tři kuřáky, kteří by byli ochotni promluvit do novin. Je to vynikající příležitost, jak opět ukázat, že nestojíme na okraji společnosti, nýbrž žijeme každý svým "normálním" životem. Kontaktujte přímo na email Jan.Jandourek@mfdnes.cz p. Jandourka. Pouze seriózní nabídky, jedná se tu přeci o vizitku nás všech!
Díky, carlos
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
To že MF DNES hledá "kuřáky" je fajn, pane Carlosi ale jak tam zmiňuješ že se tím dokáže že "kuřáci" tak dokáží že nestojí na okraji společnosti je s tím trochu v rozporu. Protože proč se někdo má definovat jako "kuřák". Ja bych řek že ten termín "kuřák" vystihuje tak nějak kohosi kdose tím kouřením už téměř živí, nekdo kdo to má na pořadu dne jako čílo1. A už toto onačení tak nějak uživatele kamsi odsouvá. Většina z nás si zahulí s chutí, občas nebo častěji a nemá již chuť to někomu vysvětlovat a přesvědčovat někoho o "kvalitách hulení" a tak.
Nepovažuji tedy za príliš rozumné se vyčleňovat pod jakýmsi názvem. na druhou stranu je hulení tak nějak omezováno zákonem a je tedy jistě vhodné o této "problematice" i když mnozí to jako problematiku nevnímáme, ale do určité míry to problematika je, diskutovat. Na třetí stranu mě osobně současný právní systém nevadí. jistá omezení by zřejmě být měla. Jestli jsou mírná či přísná už nejsem v tento okamžik schopen posoudit anení to ani na pořadu dne. ješiš...., du zahulit.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
No my to máme předplacený takže by mi to utíct nemělo
Budu se těšit!!!
na to cos mu tam fšechno napovídal
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
wooogi: mas nekde uz ten clanek? pro ty co noviny nekupujou by se hodilo to sem postnout jak si rikal vyse....
Jinak jsem zvedavej jak to vypada, a jaky na to bude ohlas. Diky za reprezentaci hulicu!
cannabio - thx 4 link
woogi - kerejpa ty seš?
jinak docela v pohodě...já mam dycky problém , že už vůbec newim jak článek zapůsobí na "normálního" člověka - tohle snad gut