Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky jdu do toho.
Nepřelousknul jsem celej článek, takže nevím jestli jsou feminizovaný....
Kdyby ne, bylo by asi dobrý se mezi sebou pak domluvit na klonech..
Tak protože jsem zaspal v obejdnávce u No mercy, tak bych tady šel tady do toho. Dá se to později (z řízku) pěstovat i ve skleníku, případně venku ? Jinak, je to pěknej risk. Jestli obejdnávka vyjde, tak určitě poseru klíčení atd... P.S: to nadšení mám asi z toho, že moc koukám na Ámerickou krásu...
hmm,tak tohle vypada fakt zajimave. vim, ze mas cuch na dobry modely / kdyby nekdo vypadl tak dej vedet. sice nevim kam bych to ted dal, ale takovouhle raketku bych moc chtel...
Když se nikdo nepřihlásí, chopím se toho... Mám ale minimamkárnu 2*18W Special Bio... A místo ubejvá. Ale tohodle Rolls-Royce bych tam rád měl!
Upozorňuju, že nezajišťuju nákup semen. Mám s tím blbý zkušenosti! Přišel jsem tak o 100 USD! (Takže bych pak byl nerad, až to nepřijde, že budu za wobložáka...)
Se dohodněte, kdo to pořídí a kam se maj poslat prašule... Až se určí nákupčí, pošle dotyčným PM, kam maj poslat chechtáky... OK?
Co pak následná distribuce řízků? Nejlepší by bylo, kdyby si to vzal třeba někdo z Prahy... Já jsem od Liberce a jezdit pak někde s jednotlivejma řízkama ne-e...
Dotyční - klidně mi písněte, pak sem hodím komplet seznam (kdo tam nechce být uveden, ať mě na to upozorní) nebo aspoň počet členů a nějak se to rozpočítá.
Vyberte někoho, kdo zařídí nákup... Spíš bude lepší, když se daná oběť přihlásí sama!
he koukam ze sem prisel s krizkem po funuse no kazdopadne kdyby se nekdo odhlasil bo by vam nevadilo vic lidi nez 10 tak bych g13 taky rad
No jinak s obednanim ani selekci matky bych vam bohuzel nepomohl na selektovani sem este moc maley a s obednavanim semen nemam vubec zadny zkusenosti no
Donnyfinal (už potvrdil účast)
Hulani
Septemberman
Dan.Bass (potvrdil účast)
Gona (??? se v příspěvku jaksi nevyjádřil)
Jumpp
Maharsi (předpokládám, že má zájem, když s tím sem přišel...)
Mury (potvrdil účast)
Bubik
UdL
První náhradník je Aryan.
Pro jistotu mi výše uvedení, kteří tak ještě neučinili, pošlou PM a potvrdí, jestli do toho SKUTEČNĚ jdou. Případní další zájemci - použijte PM a uvidí se, jestli někdo vypadne.