Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nebo můžeš použít přípravek s názvem POLYVERSUM.Je dobrý jak na moření semínek tak jako zálivka-proti houbovým chorobám,plísním.Několikrát jsem s ním mořil semínka a vydržely v pohodě 3-roky.
Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!
gunman no mydena hovori o moreni semien a to sa vo fore o ich uskladneni mozno aj hodi ak to morenie semienka neako nazabije ci neposkodi moze topomoct v polnohospodarstve sa morene osivo pouziva bezne
O.K. nič proti moreniu, len si myslím, že normálne semená by si mali udržať klíčivosť aj bez morenia. Ja skladujem osivo v chladničke, nízka teplota spomaľuje biochemické procesy a tým vlastne posúva biologické hodiny. Polyversum dodá budúcim rastlinám odolnosť voči plesniam (možno iba semenám), ale určite nepredĺži klíčivosť.
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
f pivnici v mojom baraku je vplivom okolneho pocasia v nasom pripade- Zima co je cas na skladovanie prirodzene zimsie ako v lete -mam to odskusane ked ma matka vyhodi z dom CHAPES?JARDA JARDA ze sa ja stebou vôbec bavim
Rad by som vase dohady uviedol na spravnu mieru. Semeno z Konope ma stratu klicivosti priblizne 40 % v tretom roku. Globalne sa povazuje za semeno s ryxlou stratou klicivosti, je to vsak skor relativne. Teda toto su fakty a teoria. Ak dodrzime vsetky standardne poziadavky skladovania, eventualne susenia semien Konope, ubytok bude tak rozsiahly, ako som uviedol, v inom pripade este vacsi. Semena by sa mali susit v rozsahu 30-40 °C. Do tyxto standardnyx poziadaviek spada aj vlhkost, ktora by mala dosahovat 8-9 % (teda znacne suxe prostredie). Poskodenie semien by mohlo sposobit aj nadmerne slnecne ziarenie. Inej zvlastnej pozornosti podmienkam a metode skladovania by som sa nevenoval
Klíčivosť je podiel počtu zŕn schopných vytvoriť morfologické znaky klíčenia v určenom čase za podmienok predpísaných príslušnou metódou k celkovému počtu zŕn.
Nie je dolezite zucastnit sa, ale zvitazit..!
Naposledy upravil conspirator 23-11-2004 v 13:33 PM