Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam jen dvě kytky. U obou sem už ostřihal (ne vystřihal!) listy kolem palic a začal sem s flushingem. Dělam to to letos poprvé takhle zodpovědně :-)) . Pích sem do jedný chudinky hřebik :-( Ta je v kýbli plast10l.Asi tak 10cm od podlahy.
Má to asi 8 menších ramen s dominantním terminálem do výšky 190 cm.Světlo má od 9 do 20h.
Druhá kytka má celkem košatou kurunu a kdo zná od bonsají výraz polokaskáda asi bude vědět co mam na mysli. Jedno rameno mi z půlky prasklo. Je to 14 dní a už je to zahojený. Pěstuju jí v hromadě kompostu a světlo má tak od 11 do 20h skoro celej rok. Z tý se mi bohužel vylíhnul mrdout,ale jen pár kvítků. Ty však způsobily vytvoření semen,ne moc
Obě sem hnojil od jara do začátku květu jen slepičincem a vodou s odstátym vápnem. Pak sem slepičinec nahradil fosfáty a po 14 dnech sem opět začal přidávat i slepičinec,ale jen drobátko kvůli nutné příromnosti dusíku.
Vypadaj obě dobře a zdravě, taky voněj. Nicměně už se mi i stalo,že takovýhle kytky dost bídně zkuřujou. Doufam že se mi to nestane
Otázka zní Co s tím?????
Tak uvidíme
stiahni a potom potvrd-POKRACOVAT SE ZMENAMI(myslim,ze tak to je tam napisane)
ked som zacinal,zasadil som semena zo vtacieho zobu=PEKNA KYTKA.
ALE NIC VIAC. TECH.SHYT.