Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cafte Ludia sorry ze zakladam novy thread ale som zaciatocnik a zaujimalo by ma,kedze uz pomaly zacina mrznut co sa stane ked moja krasavicka perejde prizemnym mrazom. Ci jej ubudne THC alebo ci jej to nevadi dik za radu.....vo FAQ som to nikde nenasiel
mno, pokud jsou například jenom ranní přízemní mrazíky, tak z vlastní zkušenosti vim, že kytka to dá a ještě nějakej čas roste. ale v týhle době (konec září) je už přeci jenom doba sklizně a kytka dává nejvíc do semen (pokud nějaký má), takže nečekej žádný zázraky. jestli teda nemrzne pořád a moc, mělo by to bejt relativně ok...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
kráľovná Alžbeta II. kedysi povedala nasledovnú vetu:,,I don´t smoke marijuana,I vaporize it!"...a takto to haluzne vzniklo a ja som si kúpil vaporizér...
Tento rok ešte nieje u konca, ale neaká tá otázočka sa tu vyskitla. Pestujem outdoor a kitičky sa uz začali trošku osipovať. Mám ale obavu pretože už nieje až tak teplo a aby chuderi neuhinuli lebo by ich bola asi skoda. Ako som sa na nich dival bola by to úroda cez 100g. Zatial su osipané len z hora aj to takym množstvom že to nieje ani vydno. Zahnojujem ich kristalonom kvet. Má niekto predpoklad kedy asi by sa dali zozbierať?