Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek pěstitelé konečně sem vyfotil letošní květenu. Neměl sem možnost je fotit od začátku.
Modely: Orange Bud, Shaman, noname modely od kamarádů.
Hnojení: ze začátku kristalon start teď kravský hnůj a slepičince + pomáham kvíst OBMkem
Semínka sem dával klíčit cca 25.3. po měsíci růstu pod zářivkou (18w ww) sem je přemísťoval zhruba 2 měsíce po stromech a nakonec jsem se rozhodl že nejlepší strom je balkón takže čorky budou mít letos menší úrodu fotky jsou ze 30.7.04 a kvalita je nic moc protože bylo málo času a možnosti omezené další by měli bejt do tejdne a v lepší kvalitě.
1. Celkovej pohled
2. Orange Bud - samec (dneska ho asi skosim)
3. Orange Bud - samice
4. Shaman - klon od kámoše
5. "Noname Skunk" z hulení (koupeného)
6. NoName skunk tentýž původ
7. Ganja dovezená ze Španěl
Hulení mě ještě nezabilo , tak proč bych přestával. => Keep smoking with Smokiee .
zdravíčko lidičky děkuji všem za karmu za dva dny by měly bejt fotky z 2.8. a aktuální fota (tentokrát už celkem kvalitní) mam i detaily paliček. zkoušel sem udělat "slepičinco mlíkový hnojivo" o ktery sem tu někde čet, ale nevim jak moc to ředit máte stim někdo zkušenosti?
předem děkuji za každou radu...
Hulení mě ještě nezabilo , tak proč bych přestával. => Keep smoking with Smokiee .
Zdárek lidi měl sem tu dlouhou odpoveď ale vymazala se není moc času narozdíl od prázdninový vymaštěnosti
mam fotky z 2.srpna (v už docela dobrý kvalitě ) až se staví mr.floopy tak budou i aktuální fotky
1.Celkovej pohled
2.Ganja
3.Ganja detail
4.Orange Bud
5.Orange Bud - detail paličky
6.Shaman
7.Shaman jinej pohled
8.NoName Skunk
9.NoName 2 skunky
10.Španělská ganja
Máš to celkem řídký, příští rok zasad dřív, požij větší květináče a ze začátku naházej na hlínu trochu rozdrcenejch skořápek, porostou ti spíš masivně než vejškově kytí, jinak zdar a at to chutná!!
No ono to neni ridky ty fotky sou asi 3 tejdny starý teď už všechny kvetou ana úrodu si stezovat myslim taky nebudu Kazda kytka ma minimalně 5 vetvi sázel sem někde koncem dubna asubstrát si myslim mam taky vpohodě. De oto ze balkon neni jen pěstební plochou ale taky tam chodim kouřit přinejmenšim s jednou osobou tři se tam jakžtakž vejdem ale...
anavíc nepěstuju až zastak na kvanta nevim co by rikaly sousedi kdybych to mel jeste vyssi uz ted remcaj jak svina
Zdarek lidi omlouvam se ale ucim se na reparat(neumym ceski) no sousedu mam spoustu... s jednim sem pres balkon predevcirem hulil brko dalsi dela u mestskejch treti je zakomplexovana krava taksi vyber
Fotoz:
1)Špáňa gáňa
2)NN Skunk
3)Shaman
4)NN Skunky
5)OrangeBud - dobrá správa pro Matrixe zhuluje už velice dobře (já už to nebudu štípat
pauzička na brčko a už píšu s diakritikou
další sada:
takže sou to detaily co sem fotil po ránu s kámošem co mě vzbudil a zhulil takže se nám trochu klepali ruce
budu se snažit častějc sem dávat fotky ale nic neslibuju...ale do tejdne to určo pujde
1-2)Šp. g.
3)nn skunk
4)shaman
5-7)orange bud
8)ganja
9)nn skunky
sandbow:thx možná kdyby bylo lepší počasí tak by byly ještě lepší ale dešti a větru se obávam zatim neporučíme...
mr.floopy: neboj sklizeň nebude předčasná.plánuju jí (první) na 9.září měl by se sice sklízet koncem října ale to platí pro origoš senímka (2.generace pamatuješ ) resp. spíš platí těch 8 tejnů a od 15.července to akorát odpovídá ale ještě uvidim jak budou vypadat. každopádně budu tuhle kyti sklízet postupně ještě budou muset dozrát semínka (OBxOB, OBxShaman) pak bysme mohli udělat ňakej handl v neděli se otočim...zatial
to smookie:
nemyslis ze je uplne jedno jestli to je druha generace nebo 185 proste ja bejt tebou tak nesklizim driv nez zacatkem rijna budes toho mit dvakrat vic a dvakrat kvalitnejsi.