Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Vzduchotechnický systém
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
battman
Nový Člen

Karma uživatele battman - 0% Pěstitelská

Nápad Vzduchotechnický systém Příspěvek č. 1

Zdravím všechny!
Nezabývám se profi pěstěním,ale určitě už jsem pár útulných komůrek viděl.Můj job je něco jinýho-Vzduchotechnika.Takže po dlouhým kreslení a počítání mám VZT systém,který je variabilní(nezáleží na tvaru a dispozicích komory) a může být na přání velmi slušně vybaven(vlhčení,odvlhčování,ohřev,chlazení)O plynulé a přesné nastavování hodnot se stará automatická regulace celého systému.Jediné,co ještě doplním,je,že cenově nebude mít tento systém pravděpodobně konkurenci.Takže pište,pište,abych věděl,jestli se do toho vůbec pouštět

Old Post 22-06-2004 v 07:28 AM
battman je offline   Profil uživatele battman   Find more posts by battman   Foto galerie člena battman     Add battman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deno
grower handyman

Karma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

profi nápady z oboru VZT se hoděj - o tý cenový konkurenci bych se možná hádal, bo tu šichni bastlíme co nejlevnějc to dá a moje klima v boxu je za cenu dvou větráků, trochen aluflexu a hafa handmade... Ale určitě bych uvítal víc info

thc?

Old Post 22-06-2004 v 07:56 AM
deno je offline   Profil uživatele deno   Find more posts by deno   Foto galerie člena deno   Click here to Send deno a Private Message   Add deno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
battman
Nový Člen

Příspěvek č. 3

Víš já mám ale tu výhodu,že oproti vám(bez urážky)mám u všech výrobců mega slevy,takže jsem fakt schopen se dostat na cenu o ktery mluvím-samozřejmě zadarmo to nebude,ale až to spustím,tak se nad tím minimálně zamyslíš

Old Post 22-06-2004 v 08:05 AM
battman je offline   Profil uživatele battman   Find more posts by battman   Foto galerie člena battman     Add battman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
battman
Nový Člen

Příspěvek č. 4

Hlavní výhodou,za kterou ty peníze budou stát,je,že nebudeš právě muset experimentovat-nastavíš si na displeji vlhkost 60%,teplota 23 stupňů,a dál to neřešíš-automatika maká za tebe.Nejdražší je na tom ta řídící jednotka(ale baz ní by ten systém byl právě na hovno....)Hlavně-podle mýho názoru,jde o to,že máš pevnej bod(kytky na tom budou špatně,tak už víš,že vzduchem to nebude...

Old Post 22-06-2004 v 08:11 AM
battman
Nový Člen

Příspěvek č. 5

2 ukulele.Teď jsem ve fáyi testů na rajčatech,ale maká to podle předpokladů,takže už se brzy dočkáš,jak fotek,tak komplet manuálu

Old Post 22-06-2004 v 08:13 AM
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

mno tak na tohle jsem max zvedavej :c)
jen tak dal... :c)

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>
------------------------------------------------

Old Post 22-06-2004 v 08:15 AM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Locki23
Alchemist inside soul

Karma uživatele Locki23 - 91% PěstitelskáKarma uživatele Locki23 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Uz se tesim na dobu, kdy na pozadi kazdy fotky z jakykoliv pestirny bude battmanova ridici jednotka. Nechci vypadat netrpelive, ale jsem netrpelivej...Battmane sem s tim.

...je jen jedna kytka, ktera se dava chlapum...

Old Post 22-06-2004 v 08:41 AM
Locki23 je offline   Profil uživatele Locki23   Find more posts by Locki23   Foto galerie člena Locki23   Click here to Send Locki23 a Private Message   Add Locki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
battman
Nový Člen

Příspěvek č. 8

A jinak chlapi,chtěl jsem ještě říct,že pokud to budu vědět,rád vám odpovím na vaše otázky kolem VZT.Nejde mi jen o prachy,ale chci aby se to tady co nejvíc rozjelo

Old Post 22-06-2004 v 08:41 AM
battman
Nový Člen

Příspěvek č. 9

A ještě jedna věc.Chlapi pište mi co nejvíc představ a požadavků na systém vůči ploše,takže příklad:2metry čtvereční,výška mísnosti 170 cm,požadavky:teplotní rozsah od 20 do 32stupňů
vlhkostni rozsah od 20 do 90 procent

Old Post 22-06-2004 v 08:47 AM
usersony
Stálý Člen

Karma uživatele usersony - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Čau battman
jedná se o klimatizační jednotku nebo čím chceš tu teplotu snížit?

Moje skříň
půdorys: 60 x 75 a výška je 85 (cm)
nynější stav:
stínidlo - uzavřený okruh prům 125 euro2(150m3/h)
- dva skleněné válce(prům 120 a 150mm)
- ve stínítku v horní části je díra prům 125mm + odtah 180m3/h rourou přímo ven
- jeden větrák přivádí čerstvej vzduch euro2
lampa 150W chtěl jsem i 250W ale tu bych neuchladil
mám teď teplotu 28/25,5 (den/noc)

požadavky
teplota den/noc 25/19 (možnost regulace?)
vlhkost 20 - 90 (možnost regulace?)

otázky
kolik je potřeba přívodů a odvodů - roury a průměr
rozměry zařízení
možnost použití do větší skříně
cena

Dík Sony

Old Post 22-06-2004 v 18:05 PM
usersony je offline   Profil uživatele usersony   Find more posts by usersony   Foto galerie člena usersony   Click here to Send usersony a Private Message   Add usersony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Přihodím:

kdybych chtěl třeba budovat maminkárno-řízkárnu o rozměrech zhruba:

100 cm šířka
60 cm výška
50 cm hloubka

Světlo by bylo nějaký coolwhite - 1-2 zářivky. Ty by moc topit neměly...
Teplota by měla být do 25 přes den a tak 19 v noci. Chtěl bych udržet vysokou vlhkost cca 50-90 %.

Co by k tomu bylo potřeba a na kolik by to přišlo... Komplet Tvůj VZT systém.

Naposledy upravil UdL 22-06-2004 v 19:47 PM

Old Post 22-06-2004 v 19:42 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

to all: v poslední době jsem si všiml,že jsou nabízeny v různých obchodech malé klimatizace:topení 1500W,chlazení 2500W,zvhčovač+dálkové ovládání
Cena cca 4-10 000(když se budu pohybovat v nižších cenových relacích)
Jak vidíte jejich využití?

to battman:máš na mysli právě klimatizace?,nebo to stavíš z jednotlivejch komponentů?
sory jestli jsem to nepochopil

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 24-06-2004 v 07:19 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Locki23
Alchemist inside soul

Karma uživatele Locki23 - 91% PěstitelskáKarma uživatele Locki23 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

KABUTO: No, ja jsem ted takovy klimacky schvaloval coby nakup do prace. Montovali to udrzbari, takze technicky moc blizsiho nevim. Jako chladi to skvele a skvele to i topi(na zacatku tohodle "leta" se to hodilo ), ale pro nase ucely vyuziti moc nevidim...podle myho to totiz dost podstatne zvedne spotrebu elektriny. Kontroluju obcas spotreby energii a klimacky jsou znat. Kdyz si to tak v hlave ramcove pocitam, tak si myslim, ze by takova klimacka zrala v prumeru neco kolem poloviny vykonu lampy. Zalezet bude na typu samozrejme, ale je to jednoduchej zakon zachovani energie plus vyrovnavani vnejsich tepelnejch vlivu.

Takze to vidim tak, ze jestli je cloveku jedno, ze se mu navysi naklady o klimacku plus jeji provoz, je to samozrejme reseni. Osobne cekam na to, co spacha battman...melo by to asi bejt levnejsi pri plneni stejnyho ucelu. Ja uz o moc vic za elektrinu platit fakt nechci.

...je jen jedna kytka, ktera se dava chlapum...

Old Post 24-06-2004 v 07:51 AM
Locki23 je offline   Profil uživatele Locki23   Find more posts by Locki23   Foto galerie člena Locki23   Click here to Send Locki23 a Private Message   Add Locki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
usersony
Stálý Člen

Karma uživatele usersony - 12% Pěstitelská

kabuto Příspěvek č. 14

nevíš nějakej odkaz na ty klimy kolem 3-4 tis
mám fakt velký problémy to uchladit buď bych musel koupit ještě jeden větrák prum 150 což je cena asi kolem litru a stejně klesnu o pár stupinku a vzhledem ktomu že už tam budou 4 větráky (už celkem vysoká spotřeba) a ktomu všemu léto na krku. Chtělo by to nějakej převratnej vynález
doufám, že battman už brzo něco vymyslí

Old Post 24-06-2004 v 08:01 AM
usersony je offline   Profil uživatele usersony   Find more posts by usersony   Foto galerie člena usersony   Click here to Send usersony a Private Message   Add usersony to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

2 locky 23:máš pravdu že klimačka by měla větší spotřebu,ale nemusí jet non stop že jo?

2 usersony:ty levnější asi spíš jako domácí sem vyděl v nabídce Baumaxu tušim,ale daj se sehnat i v jinejch podobnejch obchodech.
Pokud by se ale na to měl člověk spolehnout asi by si to žádalo větší investici,tohle jsou většinou nějaký NONAME.
Zkus hledat na netu klimatizace atd.

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 24-06-2004 v 08:42 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bbbbattttmannnn
Nový Člen

Karma uživatele bbbbattttmannnn - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Zdravím!zapomněl jsem heslo,ale jsem to ja.
Vyskytli se tu drobný problémy s webmasterem.
Názor Groweru je,že to co tu píšu je komerční inzerce-a je to pravda,já to nepopírám.
Když se totiž koukám na některý názory,mýty,a polopravdy kolem vzt na groweru,tak je mi kolikrát líto těch lidí,který se zaříděj podle rad,který jsou tu k dispozici.
Jasně,že to byl komerční příspěvek,přece tady nenapíšu jak to vypadá,z čeho se to skládá kde to máte nakoupit,a ještě vyjednám slevy..a zadara-sorry nejsem charita.Takže sorry,od teď na growru končím,abych tu nevzbuzoval rozruch.
Až to bude komplet hotový,a tudíž i připravený k prodeji,tak to na netu v poho najdete........(zadat do vyhledávače:vzduchotechnika,vzt pro kytky,a pod. Zatim se loučí battman.P.S.:Až to fakt bude,tak tu nechám hlášku,kde to najdete.Zatím se mějte.

Old Post 24-06-2004 v 09:57 AM
bbbbattttmannnn je offline   Profil uživatele bbbbattttmannnn   Find more posts by bbbbattttmannnn   Foto galerie člena bbbbattttmannnn   Click here to Send bbbbattttmannnn a Private Message   Add bbbbattttmannnn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás