Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pred novopostavenym domom som nasiel tieto rastliny, neviem ci je este priskoro nato zistit ci su to samce alebo nie, bopl by som rad keby ste sa nane pozreli a povedali svoj nazor,.su to zrejme asi nejake divotvorne rastlinky alebo nejaky hulic z okolia tam chodieval pohulovat a nahadzal tam semena,.neni to ani moc dobre nafotene,neskor by som popripade porobil lepsie foto,.
2all vporiadku manici ale vijadrit sa ktomu mozte, ked sa na tie rtastlinky pozries vidis (ked vies)co je to zac, staci zopar slov kratkych a je to, nic viac nepotrebujem,je to hovadina alebo sa daju tie rastlinky pouzit,.to nikomu nezabere vela casu zo zivota,. ale ked nie tak nie, oziadny chip nejde, ide o nazor alebo o rado alebo oco,.ja tie rastliny tam nemozem nechat dlho lebo zachvilu sa ta trava bude kosit a nechcem skosit aj tie rastlinky, tak preto potrebnujem rychlu a spolahlivu radu, keby to tam mohlo oistat dlchsie tak nato pridem caso m aj ja, ale casu moc nemam,.
Podla mojho nazoru preskusaneho uz nejednou
urodickou rastlina na obrazku nie je z rodu cannabiss.
Na stopercentne urcenie by som potreboval vidiet fotku
celeho listu,pretoye podla fotiek mam pocit,ze su to skor
vrchne casti rastliny,ale nefotil som to,takze neviem.
Na prvom a tretom obrazku jasne vidiet dlhe uzke listy rovnomerne rozmiestene tesne pod vrcholom rastliny,
co spolu s tvarom tych listov cannabiss nevyzera.
ohne Risiko,kein Spass
Naposledy upravil Frank Krank 20-05-2004 v 16:07 PM
skusim to pofotit lepsie cez vykend,ked tam tie rastliny este budu,.je ich tam viac, fsimli sme si ich z kamosom ked sme robili poriadok okolo,.niektore su menisie,.vizeraju fakt dost presvedcive pre cloveka ktori nepestoval,ale tusil som ze ked len tak vyrastli ze to bude asi nejaka hovadina,.
myslim, že je to canabis a myslím že je to ještě malé na to abych řekl co si myslím, že to je. když se to má brzo kosit, tak to přesaď, decentně temu přivápni a čekej, třeba z teho neco bude
kdyz se projdes parkem a pozorne se budes divat pod lavicky tak takovych kyticek najdes desitky... teda aspon u nas ve meste je pod kazdou druhou lavickou aspon jedna... ale nasel jsem lavku pod kterou je 11 kyticek :p))
Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci...
2wtf ja viem aj unas na urcitych miestach rastu taketo rastlinky,len neviem ci sa my ich oplati nejak dopestovat, neviem co snimy,.nechcem dopadnut tak, ze si ju vyberiem zasadim innde,budem sa onu starat a potom zistim,ze je to uplna blbost ktora nebude dobra ani na mlieko,.ale skusim snou nieco pohaluzit,.
Cannabis to je,ale jaká je to odrůda,to Ti poví jen člověk který tam chodí hulit a zahazuje semínka.Dle mého názoru jde o kvalitní modýlek,proto bych doporučil vypěstovat.