Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To mi připomíná otázku "Tatí, a prdí hadi?" Listy maj malej obsah THC, vadit by to nemělo, nejsem zoolog, ale myslim si, že listy konopí nebudou co se výživnosti pro plazy vhodný, můžeš to zkusit, třřeba budeš mít zmaštěnýho leguána , toxický ale každopádně nejsou
Oddálení se od naší někdy zkurvené reality je mým každodením chlebem, který pro mne pečou pekárný Cannabis.
Do you feel that your body brakes apart? Use THC glue, makes your body stick together
V knize Marihuana mýty a fakta sem se dočet, že šimpanzum dávali 7 špeků denně po dobu jednoho roku... a nic
Nebo si vem takový srny, svině, co toho sežerou a stejně nechcípnou
Nebo prasata, krávy, slimáci... spoustě druhů to nic nedělá a zbytek to nežere. Kámoš mi říkal, že nahulil i rybu, ale myslim si, že je to magor. Pes se nahulit dá, ale asi mu to neudělám.
Mimochodem, proč se na to ptáš? Že ty máš něco za lubem?
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
funguje to na kočky. ale jestli se jim to líbí, to nevim. Sledoval sem kocoura, co ho zhulili kámoši a myslim si, že tak sem asi musel vypadat po prvním pořádným modelu... (ten kocour se teda moc nesmál...) Zkoušeli sme zhulit pískomila, ale vypadal spíš jak na spídu....
Slayer - na šimpanzích takle dělali pokusy - jim dali inhalátory a nechali jim to foukat x hodin v kuse do ksichtu - pak z toho vyvodili, že MJ způsobuje poškození mozku...tajle studie se začla brát za bernou minci... než se ukázalo, že to bylo tim, že ty šimpanzi prostě nemohli dejchat propaganda at its best...
Heh, tak to je hustý to bych teda necekal, simpanz co kouří, možný to je proč ne, ja sem zase viděl film vo tom jak zwířatka fetujou a malej mzc opice nabihali rabovat hospodu a nakej bar a strasnne chlastali, takze proc by si este nedali cigo a brko zejo, chran buh aby zacli smazit, mimochodem mam takovej dojem, ze v kolumbii zije nejakej druh opic fetuje se proste vsude
Oddálení se od naší někdy zkurvené reality je mým každodením chlebem, který pro mne pečou pekárný Cannabis.
Do you feel that your body brakes apart? Use THC glue, makes your body stick together
a treba takovej gepard vyhledava a pozira housenky, ktery se zivej jistou halucinogeni kytkou, kterou pouzivaj tamni domorodci ke zbystreni smyslu pri lovu a treba muj pes je naprosto ulitlej po pivu, nejvic mu asi chutna plzen, labuznik je to
Kámoš takhle zkoušel zhulit křečka, kterýho měl v takový tý velký láhvi na okurky. Dejchnul to křečkovi přímo do té flašky, že tam byl dýmec jak prase. No a křeček pak splašeně běhal od jedné stěny lahve k druhý stěně lahve a zoufale se snažil vyhrabat ven. Chudáček. Když to tvoje zvířátka žerou sami, je to jejich věc, ale pokud jim to budeš nutit, je to týrání zvěřoků!
nevím jak jsou na tom plazy ale u savců záleží na trávicím ústojí . THC orálně užité nefunguje na býložravce (spasou a vyserou). na člověka co nejí maso to ale naštěstí funguje protože veganství z nás býložravce neudělá
Od thc este nikto neumrel. To je pravda sice, ale nedavno som cital clanok v ktorom pisali, ze laboratornym potkanom bolo podávané 1000x násobné množstvo než znesu aaaaaa nic vazeny. Tento thread mi tiez pripomenul ako som raz dofajcil svoje morca. Aaaach kde su tie casy ked zilo. No nemyslite si ze umrelo mojou vinou, bol uz chudak stary. Asi...
hele jediný co znam že něgdo umřel po požití THC (možná toho bylo víc...) - tak nějakýho týpka ve Státech zastaviuli policajti - měl ganju - začal zmatkovat - chtěl pytlíček sežrat a udusil se