Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A tu mas este male info in english :
The growing demand, from all over the world, for seeds has stimulated us to let you enjoy the results of generations of development, besides our female seed-strains...
No Mercy proudly presents a crossing between a Master Ice and a Valley Queen, we call her : Ice Queen !
The Valley Queen is by far the strongest plant we encountered in years! It's an Everest Queen which we crossed with a Silver Pearl ...
The Master Ice has become a famous one. It's an extremely fast-growing plant, that is not sensitive to moulds and does produce very, very much resin...
(For the insiders: Mind Bender x Northern Light Xtra.)
Absolutely a top-quality weed ... No paranoia, no stress ... Just an honest high.
About 8 weeks of flowering... and you're done!
A little bit more fertilizing in respect to the common
species is necessary!
To by sa ti mohlo hodit.
Vela uspechov a usmevov s Ice queen.
vznik krizenim :
VALLEY QUEEN /dle seed b.) nejsilnejsi rostlina za posledni roky, sama vznikla krizenim Everest Queen X Silver Pearl.
MASTER ICE/ velmi rychle rostouci kyti, neni precitlivela na tvarovani a produkuje spousty pryskyrice. ( puvod Mind Bender x Northern Light Xtra)
a tohle bych rek je dulezity: kvete 8 tydnu***hnojit o trošku vice v porovnani s beznymi druhy***
at se dari
zdravim vsechny
a hlavne tebe time musim ti jeste podekovat sice se ti pletu do threadu ale snad mi to promines ja sem velmi spokojenej s tim icem klicivost 100% vsechny se ujaly a maji se k svetu zatim je mam doma ale jedna uz to zkousi venku...
jinak spokojenost diks patri time´s
Já jsem měl taky 100% klíčivost, rostlinky mají 3/4 metru, část jich je v Rakousku a část na českým území, kus chalupa a zbytek balkon. Zatim jsem neměl šanci rozpoznat samce od samic. Indoor to pojedu později, momentálně jsem zvědavej na venek. Roste určitě lépe , je vitálnější než ostatní kyti, počítám něco kolem 3m dýlky. Jedná se o model, kterej by měl doqést i v našich podmínkách.Nevětví se samo, ale po zaštípnutí košatí sqěle. Bezvadně snáší i megadávky hnojiva(zkušenosti balkon/hlína-o ostatních nevim)
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Zajímavý, mně ta tráva roste jako kráva, kdybych nezaštipoval, mělo by to už přes metr. Je naopak zelenější a tmavší než ostatní. No uvidim, jak to bude pokračovat
psilos
a zrak mám výtečný....
zdar lidi,
u mně to byla taky 100% klíčivost,venku mám 4 kousky 40-70cm,2x štípnutý ,hezky zelený a na samce to zatím nevypadá, ikdyž by se mi taky hodil na pyl.
no prostě zatím spokojenost
zdravim all
je to fakt nadherna kyticka voni jako krava a je fakt nadherne rostla a bey pochzby je to nej co zatim sem mel mockrat diky psilosovy a timovy co mi je schoval a v poradku dorucil dikz time sem dluznikem klicivos byla taky 100% sem y nich fakt spokojenej tady mam fota asi tak tri tejdny stary zatim zkur
hej keci sem hodim pozdeji ted sem to sem posilal s fotama a sekll sem expoler magor tak zatim sem hodim jen fota jsou to icehove a asi fotky sou tak tri tejdny starz tak nevim zatim
nazdárek, o víkendu jsem byl na chalupě a Ice queen jako outdoor roste perfektně. Výąka 0,8-1,0m , 5 samic z pěti,jsou naprosto zdravý, svěľí, bez ąkůdců a silně voní. Jsou rozvětvený do 5-8 výhonů skoro ve stejný vejące.No radost pohledět. Fo»ák jsme neměl, tak snad příątě.
psilos
a zrak mám výtečný....