Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, právě mi dosluhují starý Prima Klimy a tak zvažuju koupi nového ventilátoru. Ale...chci aby byl co nejtišší. Někdo tady říkal že má ISO MAX a Phonic trap, co se týče Phonictrapu tam nepochybuju, ale narazil jsem na ventilátroy Hyperfan Stealth EC a ty mají mít o polovinu menší hlučnost !!! Máte s ním někdo zkušenost ? Chápu že už se budou vyrábět především EC motory na ukor stávajících AC motorů a tvrdí že i přes napojení pacháčů se výkon zmenší jen minimálně. Co vy na to ?
Ahoj, kouksm na hotchilli co k tomu pisou a nevim kde to vzsli tedy.. 22 dB hluk, jsem nikde nenasel.. Na strankach vyrobce pise 66dB ale uvadi tam uplnej shit informace.. Kde jak to meril a i tak by to byl randal.. Je to nejspis podobna konstrukce jako ten Isomax a k tomu se informace daji sehnat.. Jen co je dalsi zvlastnost tak udavaji u tohe Hyperfanu 4600 otacek, to je silena hodnota, bezne maji ventaky 2000 az 3000 otacek.. Takze ten Hyperfan natoci skoro dvojnasobek otacek(2× vic prace pro lozisko) a to si myslim ze bude bolest tehle ventaku...U vetsich prumeru se ty tocky snizujou a zvysuje se i uspora elektriny, tak tam by se to mohlo vyplatit, ale tu 150mm prumer bych asi nebral..
Mam ten s 200mm priemerom, zatial najlepsi vetrak co som mal moznost vidiet. Videl som torin, prima klima, TD silent, TT.
Je tichy, regulacia plynula, bez vrcania, nizka spotreba. Akurat je teda drahy, to je jedina nevyhoda.
A ty maš ten Iso Max nebo Stealth ? Jako pri nejhorsim bych šel do toho Iso maxu protoze se mi nechce jit do ventaku co nema nikdo vyzkousenej a dat za neho 10k... no uvidim.. jeste pohledam co nejvic infa
Tu firmi Phresh neznám takže nechci hanit ale Can fan je jakože německá firma ruck a já bych si nikdy nekoupil nic jinýho. Je to taková sázka na jistotu. Měl sem od nich různý druhy a nikdy žádnej problém.
Používám je přes 10 let a stále všechno funguje jak má. Momentálně vlastnim ten iso a zatim (2roky) taky bez problémů. Jenom tam je pouze 3 stupňová regulace (tedy se nedá regulovat plynule). Jakože prima klimy, tt, vents, apod. obvykle splnily svůj účel ale po čase se třeba domrdalo ložisko, nebo začel bejt hlučnej, nebo prostě přestal jít a tak. Ty rucky mi přijdou prostě nesmrtelný.
cau maximalni spokojenost s PK125EC-TC Temperature Controlled
mel sem moznost ho porovnat i s timhle PK125EC-2 Two-speed kde mi bylo receno primo z vyroby ze co do hlucnosti maji byt na stejnu ale opravdu tomu nebylo
Sorry ale Prima klima mi nesmí přes práh.. začali to dělat z plastu a asi shit motoru a hučí to jak v Temelíně. Navíc nedělají rychlost kterou bych potřeboval. Co se týče TD Silent ta cena je pro mě likvidační.. To už raději pujdu do ISO MAX ventilátoru který napojím na potrubí Phonictrap, který ještě obalím v akustickým molitanu takže očekávám, že bude minimální hluk.
Měl jsem ty klasicky prima klimy, ty byly dobrý. Jenže pak začali dělat levný náhražky ( bílej plast ) a ty hučeli že jsem to nezažil.. a ty puvodní vydávají za premiový a stojí daleko víc... Takže prima klima opravdu nikoliv... jinak ty puvodní mám snad 5 let a stále fungují bezproblémů... Ale ted potřebuji tichý a silnější ventilátor takže za mě opravdu ten ISO MAX...
Nemate zkusenost s timhle ventakem? Ma se zda celkem tichej a dobrej statickej tlak.. Tenhle ma 39 db ale mereno ze 2 metru... Oproti TT 150 ma 44 db ze 3 metru...
Cata DUCT IN-LINE 150/560 https://www.elektro-paloucek.cz/ven...150-560-p-17173
Hledal jsem nekde parametry Prima klima a nikde nic
Původní příspěvek od Luise Nemate zkusenost s timhle ventakem? Ma se zda celkem tichej a dobrej statickej tlak.. Tenhle ma 39 db ale mereno ze 2 metru... Oproti TT 150 ma 44 db ze 3 metru...
Cata DUCT IN-LINE 150/560 https://www.elektro-paloucek.cz/ven...150-560-p-17173
Hledal jsem nekde parametry Prima klima a nikde nic
za ty prachy bych asi taky nevahal dej vedet jak si spokojenej
na zkousku dobry no
sem koukal vyrabej to spanelsky ptacci
citace:
Původní příspěvek od Luise Jj ja prehlidl dole ten graf.. Stejne tomu hovnec rozumim, je tam norma ISO a udaje, podle toho se to neda..Pujdu do toho cataducktu nejspis..