Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
Chystám si vybavenie a pomaly zriadujem pestirnu, do rúk sa mi dostali semiacka big auto tao, máte niekto skúsenosti s týmto strainom? Prípadne ocenim radu, ktorý strain je vhodný pre začiatočníka, čítal som, že great white shark a skunk 1 sú celkom ez to grow. Dik
Mam tu dva mixy (taomix vol.2) regulernich fotoperiodickejch. Oba sem dostal s odstupem cca 0,5 roku. V jednom deset semen, zihany, krasne tmavy ale maly... v druhym asi sest... taky krasne zihany a tmavy, ale skoro 2x vetsi.
Uz to mi prijde trochu divny :/
Svítit na to nehodlám ani ve snu... jen by mě zajímalo jestli má vůbec cenu si to schovávat, na nějakej out? Nebo to dám strejdovi kterej to pěstí kvůli nemocné tetě... Povedlo se někomu z těch semen něco zajímavýho?
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik