Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čekání na pořádné kytky si zkrátíme zase automaty ... Pro tento rok jsem zakoupil na CannaFestu 3x Fruit a 3x Critical Jack ... dostal jsem ke každému balení 1x Cheese + na to byla ještě sleva myslím, takže vcelku v pohodě kup
Dnes jsem od mistra Klečky objednal BioBizz Starters pack, Biobizz Light mix, Biobizz All Mix
Semínka půjdou namočit cca na den do vody a poté do kelímku, kde bude Light mix a poté do cca 10 - 15L kýblů, kde bude All Mix.
Že se nemají automaty přesazovat ? Ty malé ubohé kytičky ani nezjistí, že jsem je přesadil to jen tak pro takové rejpaly co se našli minulý rok
Prvně budou květináče ve skleníku č. 1, kde je větší vlhkost ( tím pádem lepší růst ) a poté pofrčí do skleníku č. 2, kde zase déle svítí slunce - to vše podle momentálních podmínek.
Takže hned jak se do toho pustím, tak začnu dokumentovat a doufat, že to vyroste alespoň jako minulý rok
Takže zatím peace growers
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
takže dnes jsem dal semena namočit do vody ... jelikož jsem hodně šikovnej tak je tady šance, že jsem je přehodil a nebudu vědět co je co něco málo fotek, než se nám thread pořádně rozjede....
...ale pouze zatím ( doufám ) jen čtyři ... 3x Critical Jack a 1x Fruit...
Dnes putovali do hliny ... 4 "květináče" a každý po cca 12 litrech ...
O víkendu dostanou root na kořeny ... posílám něco málo fotek pro větší představu jak to vypadá ...
Pic.
Pongo.
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Podle informací z domova se kytky mají k světu a dokonce vylezl i poslední Fruit, který lezl původně klíčkem nahoru ... tak jsem zvědav jak to tam vypadá ... každopádně v sobotu postnu fotky ... zatím čiao
! PAL TO !