Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Cau
nadherne su! Mohol by si dodat nejake blizsie info - kedy si sadil, kedy cca. zacali kvitnut, fem. ci reg. seeds?boli nejake problemy?
Fakt ukazkovy balkon.
krisa.Ic: jsou z fem semen, sadim na prvniho maje, problemy vcelku zadny, jen genetika by mohla byt vyrovnanejsi..nejak jsem to moc nehrotil jako hnojky a tak, protoze to skoro vsechno pujde do masti a do buchet...
pro Udl: cus - tez ve tretim patre, ale nejak se s tim moc neparam...predpokladam, ze PCR ma dost dulezitejsi prace nez me hrotit kvuli 3 kytkam, ktery mam pro osobni potrebu... mno a kdo by me chtel nabonzovat at si klidne poslouzi - je to jeho svedomi...
Moc slušný květinky, to se musí nechat, ale dával bych si bacha na to, kde to máš :-D páč jsem trošku nechápal, když jsem se podíval na tu fotku...musí být úplně jasný, co tam na tom balkóně je a všichni víme, co se dá najít za "lidi" na sídlišti..někteří jsou schopní lozit až do 7 patra....a navíc nějaká stará unuděná bába, která nemá co na práci by to mohla řešit....ale je to fakt mrda, přesně něco podobnýho bych si představoval na balkóně =) peace
kebyže bývam v česku tak tiež nechám aby mi to takto prerástlo a neriešil by som to za to tu by ti to prerástlo tak už by ta brali v putách takže PEACE inak ku growu fakt úžastné čo sa dá na balkone vypestovať (tichá závisť)