Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, po té co mi nevyšla veliká skříň, tak se chystám na mikro!
Skříň! Chtěl bych si udělat skříň z dřevotřísky! Kde jí seženu nejlevněji?
Jinak rozměry bych chtěl 100-110cm výška, šířka 65-70cm a boční strany nevím, prostor cca 100cm. Dále větráčky, budou mi stačit 2 větráčky 8cm? Wattáž vůbec netuším. Co myslíte 70w sodík? mořná by šlo i 2x co vy na to? Jinak stínidlo koupim nějaký nejlevnější asi za 300Kč a na stěny diamantovku. Chybí tu něco? Máte nějaké rady? Byl bych rád, kdyby jste mi poradili, kde sehnat tu dřevotřísku. Díky
Tak jsem koupil 250w HSP a rozměry si ještě nechám projít hlavou. Teď bych měl otázku na vás, jak to řešíte u skříňek, máte tam normálka dvířka na pantech? A jak jste to počítali, když jste si navrhovali skříň?
Ja mam otvirani udelano pomoci pantu. Ale pri vyrobe skrine, je treba hodne uvazovat, jak spravne ty panty umistit, aby plnily svou funkci bezchybne ... me se to povedlo na druhy pokus