Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdyz nato tak koukam, kdyby clopvek mel kus skla treba z lupy tak by to nemel bejt tak velkej problem postavit ne? (samozrejme jen tka pro prdel ale chtel bych videt ty ksichty jak by se nato vsichni tvarili
kouříte někdo přes lupu, výhody kouření solárně jsou opravdu hard zajímalo by mě zda-li zde někdo je kdo využívá solární vaporizaci s lupou, chtělo by to ještě nějak vychytat když je noc a zataženo
ahoj, mozna by bylo dobry se o tom trochu rozepsat ... nikdy jsem o necem podobnem neslysel (a verim, ze vetsina velecteneho citatelstva groweru taktez ne)
Urcite bych to nejak asi nejak dokazal zkutit, ale dal bych to spis do threadu o nouzovkach
Co jsou treba vyhody solarni vaporizace? Jak nastavis setpoint pro teplotu odpovidajici evaporaci THC? Mas tam snad nejakej ridici clen? No jo, jsem uz nejakej znudenej .. asi si napisu programek na regulaci vaporizeru s PID ... i kdyz pro tak jednoduchej pripad jako je ohrev na setpoint bych snad mohl integracni clen vypustit .. moc by to oscilovat nemelo
Jo pres lupu jsi rikal? Nene, ja pres lupu nekourim. Dokonce do speku nepridavam ani lupy ani vcely. Jsem nudnej cistobrkar.
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
jo, jak píše dude, ta chuť plynu/sirky je fakt dost poznat. zkoušel sem zapalovat lupou a je to prostě čisté. neni to vaporizace, ale taky tam nejsou splodiny z plynu do zapiku bo tech sraček ze sirek. doporučuju, nejlíp z nejaké pyrexoví fajky.