Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nič moc som sa tam nedočítal... akurát že mu kytky robili problémy, tento grow idem 3x fem. Fast Bud...tak preto či už niekto túto vzorku dopestoval.... ale aj tak dik Dé..
tak FB vyzera vcelku krasne, doba rastu priblizne 28dni, mam to na balkone a na okne, snazim sa co najviac vychytavat slnko takze rano skoro budicek zelinka ide na okno... a potom okolo obeda davam na balkon, velkost rastliny sa snazim ovplyvnovat vselijakym zatemnovanim, a hnojim kristalonom (start), na kvet by som chcel pouzit biobizz bloom.. zdarec
Na růst bych nehnojil..Možná jen velice krapet ve fázi květu, jen když by byly neúnosné příznaky nedostatku dusíku. Spíš bych tomu pomohl květovým hnojivem.Ale to až na přelomu přepínání..
hnojim strasne malinko na rast... 1x do tyzdna... aj to v malom mnozstve... ale vtom kvete y som urcite chcel nech to trocha nabopná , ale dik za radu chuck
Rastlinku mi z časti spálilo slnko, jeden vecer som nezalial, poda sa mi zdala dost vlhka... takze som to podcenil... ale tych par listkov som ostrihal a vsetko je naporiadku... foto pridam neskor
z vaaznych dovodov som musel kytku presadit... sice nie omoc vacsi kvetnik ale predsa... presadenie by malo sposobit kytke sok...ale kamarat mi nieco poradil ako tomu predist vraj este nieco porastie... nejak jeho zlatymi rukami pomrvil korienky a bolo..tak som zvedaf
Je to borok v takovém malém květináči .. příště kup větší at má kytka lepší kořenový systém.Škoda že jsi to aspon 1 neštípnul at aspon vyhodí pár větví bokem .. Však co Příští rok se doufám polepšíš
Původní příspěvek od MDe_ Je to borok v takovém malém květináči .. příště kup větší at má kytka lepší kořenový systém.Škoda že jsi to aspon 1 neštípnul at aspon vyhodí pár větví bokem .. Však co Příští rok se doufám polepšíš
AF odrody by som radsej nestipal, zbytocne si spomalis rast.