Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím groweři,po měsíční absenci se vracím z5 tentokrát to zkouším windoor....
půda:plagron royalty mix
hnojky:komplet od AH,phitamin...
osazenstvo:
2x supeskunk
2x Ed Rosenthal
2x Confidenthal
děkuji za ně Varetovi ikdyž 2klony byly pěkný mrzáci...
ale co chytly se a jedou...
zasazený jsou ve 2 truhlíkách s podmiskami(50cm délka,14cm výška a šířka)
moje strategie:
na růst to od rána do setmění nechávám za oknem a pak to soupnu do skříně pod 150w abych dodržel poriodu...za oknem mi na ně fouká 23cm stojanový ventilátor,kterej mam na spínacích hodinach(15min.fouká a 15min nefouká)mám to takhle rozdělený protože od toho ventasu je to pěknej fičák :-)
teplota:při ventilátoru...26*C
jinak pokojova teplota...28*C
20.den růstu:
takže jede to za oknem pěkně pomalu ,ale už je tam znatelnej rozdíl,kdy to poporostlo...není to nic extra,ale jsem zatím spokojený...ještě tak 15 dnů za oknem a přepnu to...
ze 6kousků mi zustalo 5,tu jednu jsem musel seknout,jelikož se neprobrala z převozu,asi nastydla :-( nechal jsem tam malý výhonek,třeba z toho nakonec ještě něco bude...
zatím to je 3x pohnojeno kompletem od AH v doporučených dávkách..
a tady jsou fotky: