Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vlhkost, zima, pohyb vzduchu..
zalejvej míň často/vydatněji
povrch častějc rozhrnuj+slabej roztok peroxidu bych na to rozprášil
může bejt špatná hlína, ph, plíseň z venku, z květníku, je toho hafo..
zbavit se toho můžeš i slabě růžovým roztokem hypermanganu tím, že jím to zaliješ
edit: ten hypermangan jsem zkoušel na malý semenáče s 2 pravými listy- přežily bez újmy, plíseň zmizela
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
nebo vápnem vidˇ.možná by to pomohlo ja sypu mineral magic a nic moc dělá se mi bílej kožich i na něm.stahuju vlhkost a nepostřikuju.peroš mam jak v mediu tak v postřiku.prubnu manganistan.
zatim jsem povrch sundal, nechavam kokos vyschnout, musel jsem asi prelivat(jsem asi 40 den kvetu, teplota 15.5 - 24, vlkost den 35, noc 47-55, zalezi na venkovnim vzduchu, zalival jsem 2x denne, ted budu uz jen 1x)
Zdrawim. S plisni na kokosu a dokonce i na velkkych RW kostkach sem taky chvili bojoval. skousel sem Block clean a ten spis kytky zabijel:-(
Jinak diskutoval sem o tom s typkem z G shopu a dosli jsme k zaveru ze ta plisen vlastne neni kytkam skodliva....
Pokud teda nemas nakou jinou formu nez ja ale to bez fotek nezjistime:-D
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL