Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mrzout Passion pred foliakem + mensi sklizen z nej.
Ten Passion Ti kvete pěkně, akorát nechápu proč si něco z něj sklízel !!! Nebo seš další nedočkavec ?!
Ještě určitě nějakou dobu chce, takže hnojit a pořádný flushing !!!
Nechci moc hnojit protoze mam hned vedle rajčata ktere sklizime kazdy den a hned konzumujeme. 1x jsem je prolil bloomem od bio bizzu a 2x jsem je postrikal algamixem (řasama) přímo na listy. Ta druha davka byla asi 3 nasobna nez je uvadene maximum. Jinak ted uz provadim flushing i listu i hliny. Dozravat by mely asi do 2 tydnu, ne li driv. Ale sklizim to postupne protoze mi za plotem nekdo lozil kolem 2x0,5m kytek a poslapal mi tabaky. Matku passiona ktera byla jedna z tech 2 malych uz je cela pryc a nechal jsem tam pouze stonek jako psychlogicky efekt.
1 - housenku jsem predbehl a vcera ostrihal nejvetsi listky kvuli prakticnosti.
2 - z boku
3 - s kockou
Vecer sklizeno, jelikoz kyticka dozrala na 70-80% + -
4 - stonek s kořeny
5 - srovnani se zapalovacem