Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Likviduju starý předpovědi, aby nezabíraly místo, ale nechcu někomu křivdit, takže sem dávám info, kdo kdy hodil předpověď . Jedule
Předpovědi a weby se snímky apod.
Dub-Teaser, 3/5/05 - Ahoj groweři. Každý se jistě bojí o své venkovní radosti,twlášt v těchto obdobích kolísavých teplot a srážek. Budu sem pravidelně postovat počasí na minimálně týden dopředu pro všechny kraje,takže zde bude mít každý přehled o tom,jak to na příští dny wymyslet Dub-Teaser, 8/5/05 předpověď Dub-Teaser, 13/5/05 - Zdrawim vás a všem děkuji za pozitivní odezvy. Rozhodl jsem se dělat monitoring trochu jiným způsobem,čímž se budu snažit vyhowět vašim přáním. Dub-Teaser, 20/5/05 - Všem se tímto omlouvám za lajdácký přístup,v posledních dnech mne tíží zaměstnání a můj čas je omezen na minimum Ale přesto se budu snažit,co nejpoctivěji aktualizovat a mintorovat. .... Takže případné kritiky a přípomínky do PM prosím. Werron, 1/6/05 - S Dub-Teaserem jsme se domluvili, že mu budu s monitoringem pomáhat, protože je teďka zrovna velice zaneprázdněn... Samozřejmě mam drobet jiný styl, takže pište jakékoli připomínky .. Werron, 11/6/05 - předpověď Werron, 14/6/05 - Tak jsem pro vás sehnal ty satelitní snímky. Jsou celkem slušný jeden je i animavanej a hlavně jsou denně aktualizovaný. takže: http://zeme.mysteria.cz/view.php?cisloclanku=1970010103 Werron, 14/6/05 - předpověď Ulyssess, 1/6/05 - tady posilam nejakou tu stranku s animaci druzicovych snimku...snima to po 30 minutach a obnovuje se kazdou hodinu,nekdy to trva dyl,ale za to ja nemuzu:-) http://www.chmi.cz/meteo/rad/
zde kliknete na "Oddělení zpracování družicových informací ČHMÚ" a pak si vyberete animaci transformovanych snimku a muzete se kochat. Muzete si i vybrat od ktere hodiny chcete ty snimky ukazovat a jak rychle po sobe...snad to nekomu pomuze Werron, 17/6/05 foo, 1/8/05 - předpověď u4eea, 9/8/05 - dobrej site na vychod a zapad slunce http://www.timeanddate.com/worldclo...nomy.html?n=204
Ohlasy
kotg, 4/5/05 - Muzu ti dat karmu, myslim, ze tahle prace si to zaslouzi.Jen sem zvedav, jak dlouho ti to vydrzi Dub-Teaser, 4/5/05 - Slibuji,že tenhle thread budu aktualizowat až do prvního sněhu. Dudáku ty taky vystavíš každou píčovinu Arachnox, 5/5/05 - Fakt výbornej nápad. Okamzite si tohle tema objednavam. Přijmi ode mne karmu a podivej se kdyztak do fora Kde vsude se da pestovat. Popsal jsem tam kde a jak pestuju ... a kazdopadne by se mi predpovedi hodily. executor, 7/5/05 - tektéž toto téma objednávám a taktéž K+ well-being, 9/5/05 - Na Jičínsku bylo -1 ale dobrý máš odemne k+ Pepan, 10/5/05 - To Dub-Teaser:
fakt supr nápad pane meteorolog. Čekám u monitoru na další předpověď... K 4you sikiki, 12/5/05 - a kde je olomouc ???
spiš by to chtělo nějaky stránky kde ukazujou meteorologicky snímky (jak jedou mraky a tak) green_druid, 17/5/05 - já myslím, že to, co děláš je skvělé... a tenhle způsob, ač se setkal s kritikou tak je také dobrý...jen tak dál.... searchman, 22/8/05 - Nestacilo by iba upozornovat na nejake krupobitie ci ine paranormalne vystrelky?
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Smysl tohoto threadu mně nějak uniká. každej se může podívat přece na meteopress, či kamkoliv jinam. chápu, o počasí se dá diskutovat dlouho, ale monitoring?... jen můj názor?
ja jenom doufam, ze bude slunecny zari a celkem suchej zacatek rijna, protoze plisen ceka vsude a tu ja moc nerad. tak vam vsem preju, at to zdarne dozraje.
peace
vypada to pozitivneji nez minuly rok, to tusim kolem 3.rijna (praha) bylo uz hnusne a az do konce rijna bylo pod mrakem takze sem musel sklidit driv kuli plisnim a hodne kytek presunout na dokveteni do boxu
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
vypada to pozitivneji nez minuly rok, to tusim kolem 3.rijna (praha) bylo uz hnusne a az do konce rijna bylo pod mrakem takze sem musel sklidit driv kuli plisnim a hodne kytek presunout na dokveteni do boxu
jj,tak to bylo. ale počítám, že letos to bude podobné. ty ranní mlhy nejsou moc fain. většinou se to ale dá nechat venku tak do 20.-25. října, pak ztěží. ale letos je fakt už asi měsíc a půl vkuse slunečno, což je paráda. sice v růstu bylo hnusně, a tak nejsou kytky zrovna největší, ale květ je luxus a pokrok je vidět doslova každým dnem