saiklon
Stálý Člen
|
Novacek zdravi grower komunu :-) |
Příspěvek č. 1 |
Ahoj Lidicky :-)
protoze uz tohle forum nejaky tyden navsevuju taxem si dneska vsimnul blikajiciho vzkazu ze by to chtelo nakou predstavovacku...
a proto vyuziju zalozene diskuze od autopilota s jeho "originalnim" predstavenim:-/
OUTDOOR pestuju cca 4-5 let, a nejlepsi sklizoska probehla minulej rok co sme meli pole s kamosem u me na zahrade a uspech byl obdivuhodnej, pro me poteseni nejvetsi kytku co sem do te dobby videl, byla jak jinak.-) u me na zahrade :-), ne delam si prdel, ale byla masita. no a ted cca 20dni back mi nakej malej zmrdik vydrap mejch pet slabejch (ale peknejch) kyticek ze skleniku!! Coz me nejdriv patricne rozhodilo a pak teprva pekne nasralo! kurvy zlodejsky!! Tak sem se zarek ze uz je taky nacasu jako dlouhodobejsimu kurakovi postavit si neakej menci indúrek.
Začal jsem na půdě, kterou v tuhle chvíli mám zateplenou, a na ktery chci udělat skřín. Určitě to bude horší přez léto, ale to zatim neni :-) a v plánu mám:
Skříň: cca 1,7m šířka
2,0m dýlka
cca 1,8 - 2,20 vejška
světlo: vidim to na 750, či 600 lepčí výbojku + Awings nevim zatim jestli medium /to v pripade 600/ anebo ten velkej.
ventilačku ještě řešim, chci se vyhnout kupování něčeho napálenýho z gshopu, ale asi 500m3 odtah. asi 2 menčí vjetračky do skříně.
Zlhčovačka se mi líbila z toho ELC, kolem 7kil - litru. - Zkušenosti? případné rady velice uvítám.
Hned na úvod bych měl jeden dotázek, ohledně teploty - pod lampou bude dost teplo? protože tam nemám aktivní topení a nechci tam dávat nakej přitop co bude zrat treba 2kW.. proto to zatepluu.
teplota by tam mela byt cca 15C normalne, prave proto mi de o teplo pri zaplim sviceni.
Skrinku se chystam postavet hned pristi tyden co bych mel mit komplet zateplenou i strechu.
Jinak se mi tohle forum moc libi, super souteze a receptar je take k nezaplaceni, s tim ze galerie indoor je take pecka.
Diky vsem a na dalsi debaty se tesim S.
|