Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cafte Growery ja ne moc skuseny grower si cem spustit prvy indoor len nikde som tu nenasie, zapojenie mojej vecy no a cem sa tiez spytat ci sa pod tou da pestovat no a vopred velmy pekne dakujem za fsetky rady
A? Čo to je za lampu?Z tej fotky sa mac zistiť nedá,imho.
A hľadaj,určite nájdeš kopu threadov o zapojení výbojek.Či myslíš,že každá výbojka sa zapája ináč?
No ono co som pozeral zapojenie toto je dake divne no a tra vvelka vecicka ma na sebe taky nakresok No a je na tej vybojke napisane PHILIPS BELGIUM B4 Son Pro 70W a ten nakresok sem zachvylu dam
Dik moc za radu A trocha som bruzdil po fore nasiel som daco podobne ale stale to nebolo ono a potom som si spomenul ze mam fotku jak to bolo este zapojene tak som happy
A je to určite vysokotlaková sodíková výbojka?Pre zaujímavosť som to hodil do googla a ....nič som nenašiel.Teda nič o tej výbojke.Ja len že by bolo lepšie sa uistiť,aby si zbytočne nesvietil niečím nevhodný.Ak vieš,že to je HPS,tak nič
Ja neviem ono je to dake divne ked som do tych suciastiek namontoval HPS tak sa to nerozsvietilo a rozsvieti iba z tou co je na tej foto z inou z mojej zbierky sa nerozsvieti
No,vyzerá vhodne podľa chromatičnosti(HPS mávajú okolo 2000K),len tá svietivosť je trochu menšia,moja 70W má tuším 6500Lumenov,táto len 5600.Bežne mávajú okolo 6000Lumenov