Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, tak jsem dneska ráno koukl do skříně a jsem z toho nějákej zmatenej. Původně tam bylo 5 kytek. Teď zbyly dvě. Afghán (nemám foto) a nějáká noname ganja. Afghán má klasický paličky s vousky jenže někde mi příjde že se tvoří i tobolky. Jenže z jednoho místa třeba pět najednou. No a ten noname model nevim. Posuďte sami. Pekně mě to štve a ze semínek už nepojedu :-(
Tak s timhle bys mohl do nejaky vyukovy galerie, ktera by se jmenovala treba - "fotky typickejch, dokonale vyvinutejch samcu".
Ale vazne...to je proste dan za seminka. K hermousovi - jako vono se to hulit da, ale jestli to neni jen tu a tam obcas nejakej "zvonecek", ale palice je poradne prorostla, tak rizkujes, ze to budes mit plny semen vsechno, protoze se to vetsinou neda uhlidat. Navic pyl se ti muze drzet v pestirne pomerne dlouho a opylit Ti i dalsi generace za par mesicu...zvlast, kdyz tam rozhanis vzduch nejakym vetrakem. Nebude to sice opyleny tolik, jak tahle skupina, kde to primo roste, ale sinsemilka nene.
Moje zkusenost je bohuzel takova, ze ze semen hermousu s jinou kytkou jsou velmi casto(v mem pripade temer vzdy) hermousi taky. Je mi lito, ze nemam lepsi zpravy...
...jo jeste neco, neukvap se. pokud mas totiz nejaky pochybnosti v tom urcit, ze to co jsi poslal fotkou je samec, pak ten afgan nemusi bejt vubec hermous, jen Te mohl zmast vyvoj listecku na palicich...ale to uz si urci z podobnosti s tim typickym samcem na fotce.