Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Někteří z vás jistě vědí, že jsem si v soutěži, kterou v tématu 600W duplex ~ pure SoG ~ NEBULA CHRONIC vyhlásil imyou, tipnul tak dobře, že se mi podařilo jedno z jeho stínítek vyhrát.
Ne, že bych nevěděl co s ním, něco by se našlo, ale chtěl bych navázat na ušlechtilý čin imyou - nabízím tedy toto stínítko ke KOUPI formou DRAŽBY, která bude ukončena v den, kdy budou ona stínítka od imyou k disposici (což je dle jeho slov kolem půlky, předpokládejme konce května) - co je hlavní - peníze, které bude nový a jistě velice šťastný majitel skvělého stínítka ochoten zaplatit, darujeme společně s imyou realizačnímu týmu GROWER.CZ.
Tímto bych chtěl vyzvat případné (ovšem prosím jen vážné) zájemce, kteří by formou koupě něco rádi přispěli na chod tohoto skvělého místa - byl bych rád, kdyby tato akce byla brána hlavně jako možnost přispění - nebojte se nabídnout víc, než je reálná hodnota stínítka. Grower tým vám za to určitě dá pod jméno za příspěvky slibované (... možná ...)
Základní (dražební) cena: 500 Kč
P.S.: Prosím někoho z grower gods, ať se mi ozve na PM, abychom domluvili případnou realizaci "příspěvku"
fakt parada... konecne nieco velmi pozitivne, po niekolkych aferach tu n G... velmi slachetne! K+
ps 2 ganjik - neches si vytvorit nejaky avatar? aby sme si ta mohli lahsie (vizualne) zapamatat
fota stínítka možno vidět v tématu 600W duplex ~ pure SoG ~ NEBULA CHRONIC, od imyou
to TuttiFrutti:
nevím, jak by lidi reagovali - ta 1 koruna mi připadla málo, ale zase to nechci tak šponovat. Když bude nějaký dobrodinec chtít (jestli se někdo takový vůbec najde), tak klidně kilo přihodí ... uvidíme ...
Dude: ja bych to taky chtel mensi,ale nejde to Nevim proc.. takovouhle velikost to melo gdyz sem to mel na 127b a ted to ma 21b a je to stejne velky.. porad jak zmensit..
@ stínitko je pro odtah - průměr 125 mm
@ odolná snadno vyměnitelná fólie
@ není to cooltube ale její fortelná "kopie" dle ČSN made 4 hydropluscz
@ k dispozici cca půlka května ..
@ viděl bych to tak, že jakmile šťastný výherce složí na účet groweru jím vylicitovanou částku a admin platbu potvrdí, obratem obdrží výhru poštou ..
díky za nápad členovi ganjik
PS: serpin tvuj avatar mně dycky dyž ho vidim úplně zhypnotizuje .. co to je za šamana?