Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych se optat na tuhle seed banku >>> http://royalqueenseeds.com ... Máte někdo zkušenosti ? Příjde mi , že mají celkem slušnou nabídku feminizovaných semínek ... Přišel mi od nich mini katalog (v cz jazyce) spolu s objednávkou z jednoho grow shopu ...
Myslíte , že by mělo cenu do této banky investovat ?
Díky
PS: Pokud je tu už téma na tuto banku , tak se velice omlouvám ,ale v hledání mi to nenašlo ani ťuk ...
Já měl od nich NL, vylezlo 9/10, všechno samice, jedna kytka jak druhá, kompaktní, vejška cca 110 cm, palice byly přesně jak z fotky na obalu, pouze na jedný rostlině se objevila nepatrná plíseň a dál se nešířila... nemůžu si to vynachválit.
Zdar, ja jel fruit spirit letos out a pohoda nejvetší...pěkny palice a plisni odolavali sec ji sila stacila....zhulenost je dobra, celkem silna...ale rychle se na ni zvyká....kytka nepotrebuje moc zivin....mel jsem je v poli a pohnojil jen na rustu...vyska cca. 2m a pripravena byla koncem rijna...palice jsou pekne...pomerne tvrde dost osypane....ostatní materiál vhodný pro výrobu haše nebo na mast...nevím co více napsat...kdyztak PM. Měl jsem spoustu odrud...tahle me potesila jako jedna z mnoha...ale rozhodne to neni nic z ceho bych se posral, nebo jeste nekdy pestoval....
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Tak já jel od Royal Qeen Seeds Ice a spokojenost nej kličivost 10 /10 moc netáhne po přepnutí palice tvrdé jak kámen a zmaštovák nehoráznej doporučuji .
Ja koupil special queen.Mizerne semena(velice svetlá).Klíčil jsem na kapesníku 2ks,nevzeslo ani jedno.Ted tu mam 3.den 3ks a kličí jedno!!!Tk jsem zvedavy...