Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim členy tak se nam to pomali bliži a můžeme zase něco vypestit venku pod širym nebemJa letos pojedu fast version ,5kusu green posion a 1jack 47 možna ješte přibudou nejaky kusi .Flek mam venku mistečko kde mam vykopany jamy a donich substrat zahradnicky +perlit +hydrogel.Tet jeto asi 10dni co jsou v hlině v 1l květináčích a ješte potřebuji 2 aby pukli ale moc jse jim nechce 2už jsem vyhodil ato 1jack 47ten pukl šel do hliny a tam se buh vi proč uplně zasekl a nevlez,a 1green ale ješte mam nejaky zasobycorona mne nemůže zastavitpalim nane led panelem 100w astroideal začátkem kvetna je šoupnu ven
Ahoj, taky pojedu GP, ale ve skleníku. To budeš mít kytky jak prase, když už teď takhle valíš. Já ještě s klíčením chvilku počkám. Budu sledovat, ať to roste!
Diky letos teda jako minulej rok je začinam předpestovat cca pulka dubna a začátkem kvetna ven podle počasí tak jsou už pekne rozjety tet.Taky jsem je daval pod vero a vypadaji super oproti minulimu roku kdy jsem je mnel v 0.5kelikach a za oknem tak to byli vytahli košťata a venku ve finále uplny košťata tak letos to bude lepši
Tak určitě je to lepší varianta, než je teď trápit za oknem. Na žádný okno nesvítí dlouho slunce a ani na ty jižní. Okna jsou k prdu. Ale věřím, že kdyby si počkal do začátku května, tak ti to poroste pěkně už venku, zadarmo a kytky taky stihnou narůst. Ale je mi jasný, že tě to baví, těšíš se a chceš nějakou akci, nebo já to mám aspoň stejně a proto už taky jedu automaty.
Ahoj tak dnes šli 3kytky ven byli mesic pod ledkama a mají tak 4 patra a listy jak lopuchysilny stonky tak by to mneli zvladnout venkutak 2kusi green poison a jack 47 další tyden pujde zbytek sereme že nemužu přikladat fotky mam v prdeli mobil a musim ho opravit pak nafotim děvčata at to roste
Čau,tak jsem byl omrknout kytky jak se jim daři prni překvápko co jsem našel bylo 2kytky vyhrabany nejspiš hraboši uřadovali jednu jsem vyhodil a druha je v poho nepoškozena tak jsem ji zahrabal zpatky Taky jsem byl přihodit poslední kytku jacka47 jinak zbytek kytek jede krasne a bez problemu si frčizatím nemužu fotit tak budu jen psat jak se jim aspoň daři tak at to roste
Čusko tak mužu konečně fotit ,a ukuzat vam polička s milačkamaprvní flek jsou 2kytky jc47 a green .p Ten jack se spalil to mne sere když jsem ho mnel doma skoro metr tak jsem lehce přihnojoval pak jsem ho šoupnul do do zemně a do předhnojenyho a ta děvka krystalon ji spalil ,gp ten je prcek byl vyhrabany hrabošem asi ale ješte byl redy tak je zas v zemi a vali sito,to by nebyl out aby se dycky něco neposralo