Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v lahvi na treti slozce (micro) tohodle hnojiva
se mi udelal takovej bilej povlak (ostruvky), tak nevim
jestli je to nejaka plisen, nebo se jen vysrazela
nejaka soucast ?vapnik?. Stalo se vam to nekdy ?
Jo, už se mi to taky stalo a nejen mě.
Řekl bych, že je to plíseň, ale moc jsem to nezkoumal a hlavně na to kašlu.
Jen zatřepu lahví a už to nalejvám do roztoku.
Mám to tam už 1/2 roku a kytkám to vůbec nevadí(snad), a kytky rostou.
Takže se neznepokojuj.
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
prodali mi to v nejakejch plastovejch
lahvich vod limonady, tak sem myslel ze se tam
ta plisen treba zavlekla nejak takhle.
Koukam ze ty mas orig. baleni
(http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=332),
takze bych to videl spis na to vysrazeni nejakejch slozek.
Asi se zkusim zeptat u vyrobce. BTW kdes koupil
ty orig. lahve ?
Já je koupil v Praze v Bořivojově ul. už před rokem a teď si do nich jen dolejvám z 1.5L plastovejch flašek.
To originální 0,5L balení asi nemají, kupujou to v barelech a pak rozlejvají.
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
no tak snad pro lepší pochopení ty žmolky se tam prostě dělaj a nejsou na závadu,prostě proces a dle prodavače v bořivojce se tím nemám znepokojvat,cena byla 500k myslím
čus páni groweři.hele jak je na hnojivu Advanced Hydroponics of Holland tak tam jsou tři tabulky jak to míchat.Jsem na 3.tydnu květu a michám hnojivo podle té prostřední tabulky,ale není mi jasný,kdy mám přejít na to poslední míchaní.Proosím poradit