Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale asi sem fakt de*il ale ve FAQ je toto:Kytky se při indoor pěstování určitě vyplatí zastřihnout.Zvětší se tim počet hlavních vrcholků až na 8.Kytka neni pak vytáhlá a nehrozí,že se nám nevejde do skříně.Také si tim pomáháme srovnávat výšku jednotlivých kytiček.Důležité je kytky zastřihávat jen v období růstu!!
Já upřednostnuji zastřihávání hlavně ve spodní části kytky(to je nad třetím patrem). Po vyjetí 6 sekundárních větviček je hned v prvním patře zastřihnu (tím se mi všechny rozdvojí). Nejspodnější 2 větvičky odstřihnu - jsou slabé.Takže po zaštípnutí čtyř větviček se rozdvojí na 8 větví, které už nechám dále růst. Pak už jen rozhodnout kdy přepnout na květ
ale asi sem fakt de*il ale ve FAQ je toto:Kytky se při indoor pěstování určitě vyplatí zastřihnout.Zvětší se tim počet hlavních vrcholků až na 8.Kytka neni pak vytáhlá a nehrozí,že se nám nevejde do skříně.Také si tim pomáháme srovnávat výšku jednotlivých kytiček.Důležité je kytky zastřihávat jen v období růstu!!
Já upřednostnuji zastřihávání hlavně ve spodní části kytky(to je nad třetím patrem). Po vyjetí 6 sekundárních větviček je hned v prvním patře zastřihnu (tím se mi všechny rozdvojí). Nejspodnější 2 větvičky odstřihnu - jsou slabé.Takže po zaštípnutí čtyř větviček se rozdvojí na 8 větví, které už nechám dále růst. Pak už jen rozhodnout kdy přepnout na květ
Keď nezastrihneš tvorí sa ti jedna veľká centrálna palica a rastlina je vyššia, preto sa indoor viacmenej musí cvakať. Ale bočné vetvy sa ti budú aj tak robiť. Cvaknutím to máš len istotu kde sa ti vytvoria tie vetvy.
Inak neviem či to je takto, ale na vetvenie ma vplyv aj spektrum svetla. Teda aspoň pri šalvii