Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj, vim ze je to asi blbost, ale co znamena kdyz kytka, co mam venku, zacne delat listi jenom s jednim cipem?? mislim tim, ze se list nezklada z dalsich treba 5ti listu, ale jen z jednoho??
mam NYCD, mel jsem ho i loni z tre same matky a nic takoveho nedelal
jinak vypada zdrave a dene udela 2cm nejmin, jen me to proste zajima, co kytku donuti se takhle chovat...
každopádně ti ta jendocípá kytka nakvetla!
zachvíli začne dělat 3 cipy listy,pak normalni listy... a aš bude kvíst,tak bude náchylnější na to stát se hermafroditem..
hnoj ji a stříkej všim možnym a uvidíš že bude f pohodě
to sem blazen, ja jsem na ni opravdu zadny nakkvetani nespozoroval.. jen klasickej jeden chloupek , co kytka udela kdyz ukaze pohlavi, ale v novych patrech sem nikde chloupky nespozoroval..
takze aby se to shrnulo, toto se deje pri nakvetani??
hnojim a strikam vsim moznym rikam, kyti roste jako z vody, dari se ji dobre, je zdrava,,..jen dela tohle..asi je to jak je malo slunecniho svetla..i na me to ma nasledky..
Můžeš to přirovnat k mutaci tvojí rostliny, vlivem nepříznivých podmínek a to buď jak píše kapřisko ,,nákvět" v růstu při krátký periodě světla, nebo nekvalitní médium, prostě dává najevo svoji nespokojenost, může toho bejt víc dohromady. Každopádně se jí nediv v tomdle marasu venku
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
U mě když kytka začne ztrácet "vícecípovost" listů, což většinou končí jednocípem velkym ... tak to VŽDY bylo způsobeno nedostatečným prostorem pro kořeny - v hlíně. A u hydra mi to dělají, když je slabší vzduchování. Ale jamile je problem odstranen, tak na novych patrech hned vidis jak pribyva cípů s kazdym patrem.