Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..zdrawím wšechny zahradníky našich weselých holčiček..
..pestuji uz nejakej pátek a priznam se,potrebowal bych poradit..
..mam skankowou holcinu,z 10 nalezenych seminek 1 jediná(hrozna radost),akorat,ze lampa uz neni tak jsem ji fiknul wen..roste krasne,nasadila poupata,ale ty palicky ne a ne wylezt..hlina kokos,hnojiwa plagron-alga bloom,fosfor plus + phitamin...co udelat...diky za kazdou radu..
..peace a pesteni zdarzzzzz...
Trpěliwost,trpěliwost a lumeny....přináší...eeehmm...růže?
čest je tu spousta threadů o umělém zatmívání, takže jestli máš čas každé ráno odkrýt a večer zakrýt + jeli to na té kytce proveditelné , můžeš tak urychlit dozrání a nečekat až do podzimu.
A přestat prznit češtinu wole. Někdo by to tu mohl považovat za infantilitu základní školy a kicknout tě pro věk. Zdar
Původní příspěvek od K.Ya23 ..zdrawím wšechny zahradníky našich weselých holčiček..
..pestuji uz nejakej pátek a priznam se,potrebowal bych poradit..
..mam skankowou holcinu,z 10 nalezenych seminek 1 jediná(hrozna radost),akorat,ze lampa uz neni tak jsem ji fiknul wen..roste krasne,nasadila poupata,ale ty palicky ne a ne wylezt..hlina kokos,hnojiwa plagron-alga bloom,fosfor plus + phitamin...co udelat...diky za kazdou radu..
..peace a pesteni zdarzzzzz...
Čauky, tady http://grower.cz/forum/showthread.p...zatm%EDv%E1n%ED
se mrkni jak to dělám já..., zatmívám 4. sezónu stejnou plachtou, ale měl bych ji asi opravit neboť mám pocit že stačí trochu prosvítání dírama (kterých tam mám dost ) a kytky jdou zpátky na růst... - letos mi to dělá Skunk 1...
Jinak prosím masterblastera ať tu vypíše tu spoustu threadů o umělém zatmívání, nějak jsem si jich zatím nevšiml...
Původní příspěvek od Roman Dirda Čauky, tady http://grower.cz/forum/showthread.p...zatm%EDv%E1n%ED
se mrkni jak to dělám já..., zatmívám 3. sezónu stejnou plachtou, ale měl bych ji asi opravit neboť mám pocit že stačí trochu prosvítání dírama (kterých tam mám dost ) a kytky jdou zpátky na růst... - letos mi to dělá Skunk 1...
Jinak prosím masterblastera ať tu vypíše tu spoustu threadů o umělém zatmívání, nějak jsem si jich zatím nevšiml...