Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Naposledy som skúšal model Dinamed, čo je model s minimom THC pod 1 percentom a CBD vyše 10, ale testy nemám. Každopádne "nejakú" aktivitu tam bolo "cítit"
Taktiež po užití pure CBD čípku minulý rok na Cannafeste som cítil istú aktivitu, takže myslím, že tvrdenie o nepsychoaktivite je nezmyslom a v tomto článku to pekne popisujú.
Druhou vecou je, že po požití CBD je ovplyvnenie rozhodovacích funkcíí a celkového vnímania na inom leveli, ako pri THC modeloch.
Tak to je hodne zajimavy a taky by me pravda dost zajimala.
Zil jsem v domeni ,dle ruznych studii , ze je zcela nepsychoaktivni jelikoz se dava prave proto detem , v pomeru ve prospech CBD od THC jelikoz , separovane CBD udajne prilis samo o sobe moc neleci, pouze lehke nemoci , jen pokud je spolecne s THC tak ma ten nejlepsi potencial k lecbe.
Nekde jsem sem daval na tu studii odkaz.
Bohuzel jsem nemel jeste ani tu cest ochutnant nikdy CBD model.
Osobně jsem zkusil několik CBD venkovek z RQS mixu a na to, ze se považuji za zkušeného kuřáka, tak mě to celkem zhulilo. Ono jak je člověk zvyklý na jiné poměry THC/CBD/.. tak to s nim něco udělá. Těžko říct kolik v tom toho THC bylo, ale podle mě stačí málo a prostě to,, cítíš ''. Opravdu tezky posoudit jestli samotné CBD něco dělá, ale určitě to navodi nějaký stav, který dle mě jen vypadá jako psychoaktivni, ale ve skutečnosti není.