Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec všichni.. Jsem tu nový a chtěl jsem se zeptat když si obědnám semínka z nějakého internetového obchodu např. dutch-passion.nl.. Tak za jak přibližně dlouho mi zásilka dojde, a kolik stojí poštovné, a prostě další přirážky navrch..?
kedze si tu novy - precitaj si FAQ, precitaj si forum, nauc sa pouzivat vyhladavanie, ked si v koncoch skus si zajst po radu na chat..vsetko tu uz je..
are we criminals? no, we are enjoying a peacefull life together, and with the plant we grow for our personal joy and mental health... we have a normal everyday with wifes, kids, jobs, houses, cars etc... we are active and tax paying citizens with a botanical hobby... we are creative and interested, and we like to smoke a joint once in a while to relax and get new ideas... criminals? NO?