Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
uz jsem videl borce jak pod tim chtel pestovat - akorat si kytky vysusil - teplota ve skrini prez 45°C , takze halogen nebrat :-) pokud to nemas v mrazaku....
zdar
jak dlouho jsi venoval procitani FAQu a hledani? proc myslis ze vetsina lidi pestuje pod vybojkou? nebo aspon usporkou ci LED?
takze jeste jednou: halogen je jako zdroj svetla naprosto nevhodny, at vyzarovanym spektrem ci ucinnosti, kdybys tim chtel pritopit tak mozna, svitit s tim muzes tak akorat v lampicce na cteni porid sodik a neres nejaky "zarovky"
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Původní příspěvek od Krychle zdar
jak dlouho jsi venoval procitani FAQu a hledani? proc myslis ze vetsina lidi pestuje pod vybojkou? nebo aspon usporkou ci LED?
takze jeste jednou: halogen je jako zdroj svetla naprosto nevhodny, at vyzarovanym spektrem ci ucinnosti, kdybys tim chtel pritopit tak mozna, svitit s tim muzes tak akorat v lampicce na cteni porid sodik a neres nejaky "zarovky"
Jo můj kamarád měl s touto žárovkou v boxu saharu.Teplota asi 45 stupnů.Ale docela by mě zajímalo zda by pod touto žárovkou vypěstoval nějaký hodně dobrý pěstitel s kvalitní genetikou z řízku něco dobrýho,třeba jenom 0,2g/w.Zkusil by to někdo na nějakém přebytečném řízečku?Ahoj
Původní příspěvek od High
Jo můj kamarád měl s touto žárovkou v boxu saharu.Teplota asi 45 stupnů.Ale docela by mě zajímalo zda by pod touto žárovkou vypěstoval nějaký hodně dobrý pěstitel s kvalitní genetikou z řízku něco dobrýho,třeba jenom 0,2g/w.Zkusil by to někdo na nějakém přebytečném řízečku?Ahoj
hele a kdyz mam 100W sodik od GIB tak jak ho mam levne zapojit?? nechce se mi kupovat za 1000,- předřadník... kdyby mi někdo napsal komponenty co k tomu pls... tlumivku, starter, kondenzator... za nejakou prijatelnou cenu... diky moc
sawec: okamzite zacni pouzivat hledani a predevsim hlavu!
tema uzaviram, jakmile zalozis dalsi s podobnym, debilnim, tisickrat zodpovezenym dotazem, okamzite mazu..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so