Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
Zdravíčko, nemáte někdo typ kde sehnat kokosový tuk ? Nikde ho nemají a když tak bio kvalitu za 170kč/300ml což je nehorázný . Všude píší že ho používají jako základ mastí ,ale kde ho kupují ???! Nejlevnější jsem tedy našel za 62kč/200ml což jsou stejně tři kila za kilo ...
vzhledem k tomu že je kokosový tuk welmi odlný vůči vysokým teplotám nebál bych se použít klasik recept od bushky , resp. to zkusím a do měsíce a půl budu vědět , bude k odzkoušení ....
jen taková poznámka, netuším kde, ale zhruba před týdnem jsem studoval vstřebávání tuků do pokožky a kokosový nevycházel zrovna nejlépe - ucpává póry, tudíž tř. atopikům bych ho nedoporučoval
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
...no zezačátku jsem se docela pobavil jaxe holky hádají co je horší/lepší ....
každopádně vím jak vypadá vaselinum flavum a kokosový olej .... i v tom skalním řebříčku je kok. tuk ve střední třídě což dle mýho vazelína je minimálně ve střední třídě-spíš horší ... pro mě je rozhodující že jde o přírodní látku ve srovnání s vazelínou ...za zkoušku člověk snad nic nedá ...
btw když jsem hledal info o kok. tuku tak hodně případů byly "firmy" který kok. tuk používají jako základ mastí ... nebál bych se toho tedy ...