Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute, tento rok se pokusim zase neco vypestovat, ale uz to bude o poznani tezsi:-(U dedy na zahradce to mit nemuzu ale to zase tak nevadi.Naskytla se mi prilezitost mit 2 rostlinky u kamaradky:-)+ neco v kukurici a venku.Zatim nemam zadne mistecko ale v nejblizsi dobe se pujdu projit a snad neco objevim:-)
Jedu doma matkarnu sice je zatim ve vystavbe, ale uz je plne vyuzivana:-P
Matkarna setup:
CFL vybojka(usporka) 200W blue
Udaje o ventilaci a rozmerch skrine dodam..
Osazenstvo v matkarne:
2x Belladonna F2 pheno I (vic do ind.)
1x Belladonna F2 pheno II (vic do sat.)
3x Sensi Skunk x Thai*Haze*Skunk
2x Afghan *Early Misty x NN
1x Booglegum x Egypt
1x Widow Skunk
1x Aurora Borelaris Northen Lights X THS
Vsechno pujde pozdej ven a necham si jenom ty nejlepsi matky.Z kazde matky si udelam 2-3 kony ktere pujdou nekde na mistecko...
Naposledy upravil Dwarf Vingette 13-04-2009 v 12:00 PM
Zdravim, zajímá mě vzdálenost lampy od kytek? mám taky a zdá se mi, že např. oproti MHčku se pod ní ty kytky táhnou letos hodlám publikovat tak pak kdyžtak pošlu odkaz pro srovnání..
Ted to mam tak 10 cm nad vrcholky ale klidne bych to mohl dat na 3cm mam dobrou ventilaci a CFL nehreje az tak moc..:-) Jinak ty 3cm se nedaji moc uhlidat roste to jako z Biobizz:-D
PS: zezacatku to mej trochu niz tak 5 cm nad vrcholky a cca po 15 dnech to dej tak na 25cm aby se kytiz trochu vytahli a mohls je lip tvarovat..:-P a potom to zase sniz podle potreby . CIm niz tim hustsi patra :-)
Zdravim, koukam ze uz se zelena, tak se budu tesit a sledovat jak to vse dopadne a drzim palce at to neskonci jak loni...
Muzu se zeptat cim hodlas hnojit a jake mas zkusenosti s dobou kvetu odrud ktery jsi zvolil ? Ptam se hlavne kvuli tomu, ze tam vidim krizence Afghna, ktery nam sice dozral, ale nic pouzitelneho... dale vidim ze Belladonu sis oblibil, tak at jsou z nich keriska jako posledne... peace
Takže rostlinkám se daří vcelku dobre. Zatím je ničím nehnojím není potřeba, ale v nejbližší době něco objednám.
To Bulb:Hnojit budu úplně stejně jak minulý rok.
- růst - BioBizz Grow
- květ - BioBizz Bloom a ATAMI PK 13-14
- jako final použiju RIPEN
Ohledně odrůdy Afghnan*Early Misty X NN (Matka Afghan od Sweed Seeds Female - doba květu asi 55 dní a dozrává tady v půlce října, kvalitní pokouření s ovocnou chutí. Otec byl Early Misty od Nirvany.
To je ten model co jsem jel v loni. Našel jsem pár semínek v paličkách, tak je zkusím. Snad to bude dobrota.
Belladonna je F2 - mám dvě phena, jedno tak ze 70% indika a druhé úplně stejně jako loňská F1.
Semínka jsou moje vlastní, tak snad to nezačne hermit a bude jestě lepší než ta loňská F1.
Ještš jsem měl pár semínek co jsem našel v palicích, tak jsem nechal jedno naklíčit, ale už teď vím, že to je samec a šel do kompostu.
Sensi Skunk x Thai*Haze*Skunk - od něj si slibuji nejvíc
Je to kros mého samce Thai*Haze x Skunk a papajovi samičky Sensi Skunk
Booglegum x Egypt - semínka jsem měl od papaje moc dík
Aurora B. Northen Lights x Thai*Haze*Skunk - kros mého samce THS a papajovi samičky NL. Nevím jak to bude s dokvétáním asi to nestihne, ale pod lampou to může být dobrota.
Určitě bude mít HIGH jak se patří.
Prvni foto:co k to mu dodat pestuji pod lampou prvne.-)
Na druhe fotce je Booglegum x Egypt-velice vytalni rostlinka a ma krasnou barvu.
treti foto jsou Belladonny F2 ,ta nalevo je uplne stejna jak F1 (mel jsem 2 samce belladonny,jeden vic do sativy a druhy indyka)Ty ostatni 2 maji nejaky deficit sak mrknete a kdyztak poradte.
dalsi foto jsou Sensi Skunky x Thai*Haze*Skunk-vkladam do nich veskerou nadeji,rostou jako z vody a maji peknou stavbu..
na pate fotce jsou moji oblibeni krizenci Afghan*Early Misty x No name :-)
Snad to bude stejny odpal jak loni
Naposledy upravil Dwarf Vingette 12-04-2009 v 17:20 PM
Mam mensi problem s belladonnou F2-asi jim neco chybi, zatim nicim nehnojim ikdyz bych uz mohl...rostlinkam uz chybi dusik:-( a hnojivo prijde az ve stredu..musi vydrzet..Mozna to bude nedostatek siry nebo boru ja fakt nevim...HELP:-)
Prvni fotka jiz zminovana bella
Na druhe je Widow Skunk z origos seminek...
treti je celek..
PS: Aurora B. NL x THS byl samec , vyhodil jsem ho a dalsi 2 belladony taky, samci jedni usati:-D
Naposledy upravil Dwarf Vingette 12-04-2009 v 17:39 PM
Zmenilo se toho fakt dost...letos se to moc nepovedlo, ale kazde zlo je k necemu dobre...
Udelal jsem velkou chybu kdyz jsem prestehoval kytky z pestirny ven.Mel jsem je na balkone a zrovna bylo spatne pocasi a pomerne se prudce ochladilo takze kytky dostali sok a nerozdychali to,byly venku tak 3-5 dni.Nektere zmrzly jine zacali kvest a potom uz nebyli schopne prepnout na rust.Nastesti nez jsem je daval ven, tak jsem si smiknul nejake klony...konktretne Belladonu F2, SSxTHS...klony diky bohu prezily a ted uz pekne rostou v zemi na mistecku:-P....
Jedna rostlinka me kvete ostosest..:-D...konkretne Egypt x Booglegum od Papaje. Uz od mala nakvitala...
20. den uz ji zatemnuji, ale nezda se me ze by to melo nejakej ucinek....
Po neuspesnem 1. kole predpestu jsem dal vyklicit 4 seminka od Marokance , Belladonnu F2 , dve vyklicily a mam dve krasne samicky....moc dik.
Foto:
1,2-Egypt x Booglegum
Naposledy upravil Dwarf Vingette 23-06-2009 v 19:18 PM
SSxTHS -pls nevite cim to muze byt z niceho nic se zacali tvorit trojlistky ,mozna je to u Haze rostlin normalni, nevim..doufam, ze to nebude nejaka mutace:-(...viz. posledni foto.