Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po delší době jsem se rozhodl s kámošema že si postavíme spešl místnost na pěstování, klonování a experimentování. Vítejte u stavby tohoto projektu
Chtěl bych vás opět poprosit o zbytečné komentáře. Systém pojedu RW rohože který mám už Xkrát odzkoušenej. O světlo se postará 3x 6OOW Hps na květ a MH na růst. Pod jednou lampou bude na 90pr 9 řezů. Podrobnosti o vybavení sem budu dávat postupně jak ho nakoupím. Zatím nás čeká stavba podlahy, zazdívání, bouraní, stavba dveří a nakonec sádrokartóny s rockwolem. S celou stavbou nám radí a pomáhá firma. Elektřinu dávám do kupy s growshopem kterou nám udělají přesně na míru. Co víc si přát
Fotky jsou focené cca před týdnem. Dneska je místnost čistá a má srovnanou podlahu. Zítra se hodím foto ze stavění. V plánu máme makat celý den ve čtyřech lidech
Zatím groweři
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Mělo by to být nakreslené ve správným poměru. Foceno před minutou z mobilu takže kvalita fotek na hovno.. ještě pro srandu sem dávám fotky z mého papírového modelu dripu. Ztratil jsem od toho nějaký věci ale snad v co nebližší době dodělám
"Vy už jste féroví huliči, vy to hulíte bez tabáku!!" - hláška z r.2006 vychovatele a protidrogového preventisty na DDM
Původní příspěvek od ------- dalsi ultra arogantni kokotko ala mahnut chvasty chvast
vse je samozdrejme pro vlastni s/potrebu... je tak?
Nevím jak tohle souvisí s daným tématem?????
Do toho za jakým účelem to pěstuje, je ti myslím hovno...
A jestli kluci mají nějaký spor, tak to nech ať si to vyřídí spolu, nic o tom nevíš a jen blbě plácáš ok.
ty jseš dement:-D psal jsem že to bude místnost na klonování, pěstování a experimentování. Mám dost prachů ale né z prodeje drog. Tohle si přečtěte všichni než napíšete něco podobného jako tady pan pomlčka. Dlouho jsem si na to šetřil tak mi tady neserte tyhle keci. Co se týče hulení tak vážně nemám jen pro sebe ale taky pro kámoše který se na tom se mnou podílejí.....
Smažte si to páč tohle je OT největší!!!!