Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caues tady jenom maly prurez tim malem co jsem letos doposud vypestoval nicmene deth. strikes back
zima(idealni outdoor podminky v jiznim spanelsku) zacina a teraska zacina odhalovat sva tajemstvi
medium:substrat univerzal s kokosovym substratem 2:1 hlina:kokos
hnojky:
RUST:rhizotonic (na lepsi zakoreneni rizku)atami hydro A+B
KWET:terra flores a pk 13/14
>celek
do_0b: caues na rust ted v zime pouzivam agrolite 150W nechavam rizky narust od 14dnu-21 dnu a pak to sviham na terasku. od srpna az do nekdy pulky kvetna mam na terasce kvetovou fazi ...
nyni dalsi parta fotecek
sativa parnicek (zleva:kali mist,thai haze/skunk#1 a vpravo NLhaze)
čus dýte, hele jak to tam teda mate na jihu s tim dozravanim skanouru?? u nas na severu je to slabota, sice palicky se udelaj, ale sou to vsechno miniatury, a jeste to musis nechat co nejdyl nez to zacne hnit, a vysledek je trebas 30g z poradny kytky, takze bída.. dozraje to tam solidne?? dik za o a zdarec s.
sativa parnicek prinesl prvni komplikace
po orkanu a brutalnich prehankach se kytky dosti omlatily o zelenou sit a tak na pomackanych mistech zacala bujet plisen
takze jsem musel veskere omlacene palicky odstranit abych tomu dal o krapet vetsi sanci dustojne dozrat bohuzel u thaihaze/skunk#1 to odsral celej jeden klon (ze dvou) a u nl/haze to odsrala podstatna cast vrsku nicmene 2/3 nl haze zbyly
z parnicku jsem vyndal kali mist dal ji na misto sensi skunku a haze maji najednou krasny vzddusny prostor
doufam ze jsem zastavil veskerou dalsi plisen
fotky:
parnicek(vlevo thai haze/skunk#1 vpravo NL/Haze)