Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny.
Po temer bych rekl par letech jsem se rozhodl uverejnit zas nejake foto. Koupil jsem nekdy na jare seminka z Ganjawebu i pres kriticke pripominky a varovani nekterych maniku co pritom jejich seminka nezkusili. Nechci delat reklamu, to v zadnem pripade, ale spis uvest skutecne info ze svych zkusenosti.
Takze klicivost byla 90%. Jedno jedine seminko nevyklicilo a ostani klicily a rostly naprosto spickove a velmi rychle. To jsem i na grower do nejake diskuze popisoval. Nakonec jsem mel 5 samic z deviti seminek. Pohoda.
Jedna skoncila venku u me na chalupe a dve jsem venoval kamosovi a dve jsem si nechal.
No a zde je vysledek po sedmi tydnech na kvetu, tesne pred sklizni. Nejsou ty fotky sice dokonale, ale snad jeste nejake lepsi pridam i snejakym predmetem u palic na porovnani. Smrdi to jako hovado a uz se moc tesim az to ochutnam!
Tyto fotky jsou tedy rizky z matky co jsem si nechal. Jsou pestovane ve skrini 90x80 x 180.
System: dve prepravky na maso. Horni na stolku plna rockwool kosticek 0,5x05. Tedy tak do dvou tretin. Dole pod stolkem rezervoar z druhe prepravky na maso. Krz horni pestebni nadobu je provedena odtokova trubicka. Dole male cerpadlo ktere to zene 1/2 coulovou hadici nahoru. Hadice je upevnena po vnitrnim obvodu prepravky a do ni nastrkane kapilari. Ty jsou pak ruznorode zapichany mezi rockwolove kosticky.
Hnojeni: AH
Pravidelnost hnojeni - 5x denne 15minut.
pri kvetu stazeno na 3x denne 15minut.
Lampa: 250W
To je asi vse co se k tomu da uvest. Uz jsem skoro zapomnel co vsechno se sem ma psat
tak na to mrknete. Tesim se na vase pripominky.
Joo jeste drobnost. To nejsou ty nejvetsi paldy. Ty si na VAs necham napriste
Hi.
Hmm,ty paldy bych řekl,že zase tak moc velký nebudou,soudě podle kabílku na jedné z fotek.Špatně se to ale určuje,páč tam není pořádně s čim porovnávat.Ale to nic nemění na tom,že to vypadá skvěle a díky kouči za tuto zprávu.Ať se daří .K+
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Diky vsem za podporu. Reknu vam, ze udelat celkovou fotku, aby trochu vypadala mi opravdu zabralo tri vecery - tedy tri vecery po 10ti minutach No a vysledek je tedy zde.
No a prisel ten touzebne ocekavany okamzik - Hulobrani.
vsechno pekne osmikat a sup s tim hlavou dolu. Tak prinasim zas nejake foto a hlevne tu nej palicku jak jsem sliboval. Myslim, ze to pod 250w celkem jde