Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím všechny pěstitele, tak se letos zase pouštím do outdooru a po delší době vám přináším foto svých kyti. Všechny jsou už od miminek v Subtrátu pro výsev a množení (začátek dubna), protože se mi nechtělo nijak komplikovat a míchat hlínu, tak sem si koupil tady tuhle a musím říct, že nemám žádný problémy (ještě aby jo!), Právě se chystám v průběhu týdne hodit všechny kyti ven, bohužel je ale musím vypěstit na stromech protože v mým okolí se už do dalších fleků nehodlám pouštět (čórkaři sou všude). Na začátek hodím nějakej mix a pak je všchny okomentuju v samostatnejch fotkách.
Kyti sem si rozdělil podle písmen, abych pak v tom neměl až tak velkej bordel. (měl sem nakoupený mazec semena, ale naskytla se šance je výhodně střelit a tak mi nezbilo skoro nic, jen to málo co teď uvidíte, ale mě jako průměrnýmu huličovy to snad na čas bude stačit)
A-mango
B-mango
C-mango
D-Golden Skush
E-F-G-H-I-J = pomícháno (no omylem, schválně bych to nedělal)
no a teď přichází na scénu to hlavní - GOLDEN SKUSH -
řekl sem si, že by byla škoda nechat jen tak tuhle jednu kyti vyrůst a pak zhulit, takže sem si udělal řízek...
viz. další příspěvek
1. foto je cca po 6h od řízkování (vypadala, že je po ní, tak se ji vytáhl a zařízl z ůhlu,proč mě to napadlo až teď?)
2. a 3. foto je asi po 12hodinách, to mě spadl ze srdce šutr jak sviňa, vypadala totiž už mnohem líp...