Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No takze konecne uz mam doma fotak.... Zacal som 5.9.2006
Zrna : No Name Out door ale kwalitka.!. + niektore su z skanku!
Slunicko: Philips 250WHPS T-Son
Hnojky: Kristalon start , NPK , phytamin,Green Sensetion
Prilozim wam sem foto kadej rslinky..budem rad ak mi s niecim poradite a powiete swoje postrehy-
toto niesu s 15 dna toto su z dnes tie starsie uz nemam..OK...Potrebujem radu....Podla mna su male...ako alebo cim ich wytiahnem rychlo hore lebo Medzi 5.10 az 10.10 ich idem prepinat a podla mna su dost male..!!! Co wy na ne...
Původní příspěvek od nOrToN33 toto niesu s 15 dna toto su z dnes tie starsie uz nemam..OK...Potrebujem radu....Podla mna su male...ako alebo cim ich wytiahnem rychlo hore lebo Medzi 5.10 az 10.10 ich idem prepinat a podla mna su dost male..!!! Co wy na ne...
Prečo ich chceš vyháňať do výšky?To sa dá jednoducho nedostatkom svetla ,ale nevidím dôvod.Ak ich chceš väčšie,nechaj ich dlhšie na raste,ak musíš prepínať skoro,nechaj ich také,aké sú,nič nerieš,aspoň budú pekné aj spodnejšie šišky.Keby si ich násilne vytiahol,nebolo by z toho viac materiálu IMHO.
Sú pekné a 250W zase nepresvieti metrové kytky
Po prepnutí sa ešte vytiahnu aj sami,neboj.
No,nenapisal si rozmery skrine,ale 250w má vraj efektívny dosah nejakých 50cm a po prepnutí môžu kytky dosť povyskočiť a vzhľadom na to,že je to no name a predpokladám,že zo semien,tak asi netušíš,ako sa budú správať ,hlavne aby boli na raste aspoň 4-5 týždňov.Potom je to už jedno,toho 5.10. asi najskôr,ale radšej by som ešte aspoň týždeň počkal,ak sa dá.
Neblazni ted v tak rannem veku rostliny teoretizovat s vynosem. Ja jsem tesne pred sklizní a sam to netuším...
Jestli mohu doporučit, nech je jeste ten týden v růstu. Ty menší dej přímo pod ,,slnko,, vyšší dej na okraje. Mě po přepnutí rostly cca ještě 3 týdny. Jel jsem ze semen. Měl jsem je dlouho v růstu, byl jsem mimo republiku.
Pozdní přepnutí a jeho následky uvidíš v mém threadu, tak se klidně podívej.
Určitě je nenech přerůst!!!
Hodně stěstí pane, W.
OKi dnes ich idem prepinat na kwet....Do neakych 10 dni by sa mali prejawit??Preco sa aj ostatny newyjadrite??Mam tam strastne teplo a oni tym padom nexcu rast je tam kolko 33 az niekedy ked je wonku welmi teplo tak okolo 36 stupnow...sakra..
Původní příspěvek od nOrToN33 OKi dnes ich idem prepinat na kwet....Do neakych 10 dni by sa mali prejawit??Preco sa aj ostatny newyjadrite??Mam tam strastne teplo a oni tym padom nexcu rast je tam kolko 33 az niekedy ked je wonku welmi teplo tak okolo 36 stupnow...sakra..
Ešte neprepínaj,ak netreba,počkaj aspoň do toho 5.10.
Neviem,ako máš riešenú ventiláciu,ale možno by to šlo zraziť,ak by si tam dal nejaké sklo(napr. 3mm),podľa mňa to až tam moc na intenzite nestratí.Hlavne ho pravidelne čistiť