Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem sklidil a nasusil amuj problem kdyz jsem ganzu sklizel byla vonava a pak jsem ji susil v chladu a tmne pote sem ji dal do sklenicek a obcas otevru sklenicku aby se dosusila ale zda se mi ze straci na vuni ???? nekery palicky vonej spis po sene pritom jsou husty a kdyz se zmaskonou tak se na ne prilepite jak to teda je ???
Ja si myslim ze nejde o to ci ti ganja vonia alebo nie aj ked ta aroma ganje je dolezita ale o to do coho ta ganja privedie...teda pocit rozkose, pokusenia, lahkosti....:-)
Jo mám doma palici-darovaného OB trochu jí skouším školit abych nabyl skušeností až se to pokusím udělat s půlkou(radši)mé sklizně trochu více stratila na smellu,ale ta chut se nedá srovnat s klasicky sušeným hulením něgde na volným místě za přístupu vzduchu.Včera jsem to musel 3krát zahulit abych se ukojil bohudík ne po stránce účinků,ale ta chut v tlamě je mooonnnssstrozní.Poison je taky fakt zajímavá rostlina kamarád jí pěstuje již několikátej rok pokaždý to je maso
Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum
to james
hele muzu se te zeptat na to skoleni jakou mas ty praktiqu takovej postup jen strucne dik
jo a je fakt lepsi zkusit to na malim mnozstvi nez neco podelat na cely sklizni ja to skousel jen na trose a bylo to fakt vyborny kourenicko a zmizlo prvni presne jak pises dal sem si brcko a ta chut super dal sem si dalsi a dat si treti brcko tak to asi zezeru
2 jumpp- materiál jsem nechal pár dní potmě ve skříni pověšenej aby v suchém panelovém vzduchu trochu proschnul,ale ne zase tolik ze by se dal rozdrolit nebo pohodlně nastříhat potom putovala celá šiška za řádného napěchování do malé skleničky asi od kaviáru nebo čeho tam si za každodenního kontrolování viskozity matroše pobyla asi kolem 2vou týdnů potom co se změnila struktura,vzhled a vůně jsem již trochu nedočkavě nechal hovno doschnout jen tak opět potmě ve skříni v té samé skleničce s pootevřeným uzávěrem aby se to již nepařilo,ale doschlo tak aby se to dalo čudit za pár dní následoval košt výše uvedený-stačí? možná jsem to mohl nechat v té skleničce trochu déle byl to,ale jen test školících dovedností pro příště skusím trochu prodloužit čas fermentace,ale jek tu už něgdo napsal,že vyfermetované hulení nemá daleko do kompostu gdyž se to přežene tak z toho ten kompost opravdu je a je to na h...o
Tak jsem to ještě z editoval protože jsem si vzpoměl,že na vojně jsem měl pořád přeschlý hulení tak jsem do uskladnovací nádoby s přeschlým kouřem pustil pár kapek vody suchej materiál tu vlhkost do sebe natáhl a palice zvláčněly a to pohulení bylo potom úplně jiné než ze suchýho sena do školení to mělo ovšem daleko doprčic to jsem se zase rozjel tak stop
Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum
no já sem s vůní neměl problém, mám z léta sice jen pár kytek páč mě ňácí parchanti škubli většinu mejch talismánků ale to (málo) co mě zbylo sem klasika vytrhl a pověsil (samozřejmě kořenama vzhůru) do sklepa. Přátelé nic lepšího neznám.Je teda fakt že od "toho" voní celej sklípek ale díky stabilní teplotě a mírné vlhkosti se šišule nepřesuší (takže nevoní jak seno) a ani nechytnou plíseň páč je mám přišpendlený ke stropu. Někde sem ale slyšel, že když už si chcete založit archív tak je (prej) nejlepší nacpat zavařku, odsát vzduch (jak to dělá skoro každej) a pak to normálně zavařit (jak dlouho vařit to nevim). Co je na tom pravdy nevím tak se někdo tady ze zkušenějších kdyžtak ozvěte, páč by to zajímalo aji mě samotnýho jestli to vůbec je možný...
Zavarovani je docela dobry na archivaci. Do zavarovacky nasypano (blueberry), omnia vickem zavickovano a zavarovano cca 1 hodinku. Po 1/2rocnim pobytu v chladnu otevreno a ejhle - totalne na prach ususeny palice pustily trochu vody (šťávy) a staly se jeste krehcimi, nez kdy puvodne byly. BB bohuzel moc nevoni, takze oder nemohu hodnotit, ale zda se mi, ze zustal zachovan. Ucinky a chut excelentni. Ze by se na tom podepsala ta tepelna uprava ? (jako pri vareni?) vubec netusim. Asi zkusim zavarit neco vonavyho, rekneme 5 hodin, a uvidi se za rok. Jestli nezapomenu. Ale nesmim si zase vzpomenout moc brzo .