Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sledujem a citavam rozne temy na tejto stranke a co to som sa aj dozvedel. Kazdy ma nejaky svojsky styl ako sa prejavit, napriklad tuto v pisanej forme. Zabavil som na tom ci onom kusku, alebo na spodobovani pismen a nahradzani ich napodobnymi pismenami. Niekde to dobre padne a vyzera.
Ale ked to pouziva kazdy trupik a pri kazdom moznom slove, kde by to aj nasilu nalepil, tak je to uz na hovno, a nie je to ani sranda, ani zabava, furt sa to opakuje a uz je to trapne a podstata daneho textu uplavala kamsi inam...
Kazdy maj svuj styl, ale obycejna spisovna cestina (slovenstina) bez hacku a carek je stejne nejhezci
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
to hej, lepsie sa cita bez hacku a dlznov, kde si to mozes domysliet ako rozne podivuhodne skratky, roznych obcanov, ktori si barsco, barsake skratky, ktore sa bude nedaju citat, alebo ani sa neda presne urcit, co svojimi skratkami mily pisatel vobec myslel...