Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem do sekce suvenýry zařadil možnost formulářem předobjednat mikinu s kapucí Grower. Nezapomeňte do textového pole Jméno a Adresa ještě připsat kterou velikost (S, M, L, XL, XXL) potřebujete.
Dodací lhůta se bude pohybovat kolem dvou až tří týdnů, podle toho jaký bude zájem.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
kdyz sem tak zase zavadil o tendle thread tak sem si wzpomel ze sem uz s bohourem resil ty nasivky (nak se to nedoresilo, mate-li nakej navrh jak by mela ta nasivka vypadat (jako ze i barvy a velikost) tak dejte vedet (pm) a ja se dojdu zeptat kolik by stala jedna, sto, tisic....podle mne by si dost lidi koupilo nasivku...tak se ozvete...
Dusanne, jakmile budeš mít nějaké informace ohledně nášivek, pošli mi prosím PM.
Jinak, kdo ještě neobjednal mikinu a má to v plánu, nechť tak učiní do konce týdne. Během příštího týdne půjdou před-objednané mikiny do tisku a během dalšího týdne se budou rozesílat.
a co takhle nalepky grower? Trebas jenom pro ty kteří přispějou na G nebo budou mít určitý počet karem, příspěvků nebo něčeho. Za levnej peníz... Co ty nato karlosi?
Já si myslím , že dosavadní desing trik moc září.
Takové trika se nedají nosit do města.
Nešly by upravit nějak barvy?
Třeba ten nápis grower na černým tričku bez té žluté výplně? Nebo na tmavém triku tmavší nápis.